#nattinaturen Camp Honsjøen

Dette arrangementet er over!

Dette er natten da ”hele Norge” sover ute! For tredje gang arrangerer vi denne overnattingen, som ikke bare innleder den landsdekkende Friluftslivets uke, men også er en viktig opplading til vår egen årlige Kom-deg-ut-dag. Vi etablerer leir ved Honsjøhytta som ligger idyllisk til ved Honsjøen i Nordåsen. Her er det mulighet for å sove både i telt og hengekøye!

Vi går på bærtur og koser oss med å lage mat på bål. Blåbærpannekaker er god kveldsmat! Det blir mulighet for et kort førstehjelpskurs for barna med fokus på hjerte- og lungeredning. Honsjøhytta ligger i Nordåsen i Maura. Hytta er en enkel ljørkoie med sittebenker langs veggene og bålplass i midten. Det er god plass til telt på leirplassen og mulighet for å henge opp hengekøye i grantrærne i området. Det er også tilrettelagt med utedo. For dem som vil ha med fiskestangen kan man prøve lykken i Honsjøen (husk fiskekort). Ta med egen mat og drikke for kvelden og morgenen. Vi sørger for fyr på bålet. Det er mulig å kjøre helt fram. Søndag går vi sammen på sti ca 3 km inn til Vikkelihytta hvor den årlige Kom Deg Ut-dagen arrangeres. Mer info om Kom-deg-ut-dagen finner du her: https://www.dnt.no/aktiviteter/112718/873229/.

Mer informasjon om frilutslivets uke: https://www.norskfriluftsliv.no/friluftslivets-uke/
Mer informasjon om #nattinaturen: https://www.norskfriluftsliv.no/nattinaturen/

Et grovt program for dagen ser slik ut:

Kl. 15 - vi ønsker velkommen rundt bålet. 

Kl. 16 - Førstehjelpskurs for barn med Nannestad og Gjerdrum Røde Kors.

Kl. 17 - Sopp- og bærtur med turleder. 

Kl. 22 - Utedisco med musikk og discokule. Etter discoen sier vi god natt. 

Ingen påmelding - ta med familien og ditt eget utstyr og bili med!
Adkomst: Følg skilting til Nordåsen Skistadion, fortsett forbi skistadion til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen til Honsjøen. Bomveg.
Turledere er Elise, Hege, Line og Karen Victoria. Vi er på plass fra ca kl 14. 

Velkommen på overnattingstur med Barnas turlag Nannestad! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

#nattinaturen Camp Honsjøen

Dette er natten da ”hele Norge” sover ute! For tredje gang arrangerer vi denne overnattingen, som ikke bare innleder den landsdekkende Friluftslivets uke, men også er en viktig opplading til ...

Kontaktinformasjon:

  • Elise Borch
  • Tlf. 91793501

Turledere:

  • Astrid Elise Borch
  • Hege V. Marthinussen