Søndagstur til Langvann i Østmarka

Fellestur

Dato
29. september kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Søndagstur for alle som vil gå en lengre tur på spennende stier i Østmarka. Fra Mortensrud går turen til Dryppet, som er en Østmarkas severdigheter. Dryppet er en vannstråle som på mystisk vis, ser ut som den kommer rett ut av fjellveggen. Deretter går turen til Langvann, hvor det blir hyggelig matpause i vannkanten. Tilbaketuren går via Langvanns vestside og videre mot Trollvann og Rundvann, tilbake til Mortensrud. Turlengde er ca. 13 km.   

Ta med: Mat, drikke og sitteunderlag. Husk gode sko som er egnet for sti, og klær etter vær. 

 Oppmøte og transport: Mortensrud T-banestasjon klokka 11.00. T-bane L3 fra Jernbanetorget klokka 10.30.

Søndagsturer er en del av DNT Oslo og Omegns nye turtilbud. Turene er spesielt rettet mot folk som ønsker å gå lengre turer i Marka på sti. Turene går fra sentrale utfartssteder med gode kollektivmuligheter. Merk at vi har også egne søndagsturer for seniorer. her finner du oversikt over turprogrammet til Seniorgruppa. Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Her finner du turprogrammet til Vandregruppa. For kortere søndagsturer i enklere turterreng se oversikt over Internasjonale Søndagsturer. 

Kategori: Stitur

Søndagstur til Langvann i Østmarka

Søndagstur for alle som vil gå en lengre tur på spennende stier i Østmarka. Fra Mortensrud går turen til Dryppet, som er en Østmarkas severdigheter. Dryppet er en vannstråle som på mystisk ...