Nærtur fra Tonsenhagen - Kulturtur til Skullerudstua

Fellestur

Dato
28. november 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Månedens tur med kultur på Skullerudstua DNT Oslo og Omegn "Aktiv i 100" inviterer til foredrag med Even Saugstad på Skullerudstua for alle kl 13.00. Vi går tur fra Bøler T fram til Skullerudstua. Matpausen blir på Skullerudstua, her kan du kjøpe deilig hjemmelaget bakst og kaffe/te. Eller du kan ha med din egen matpakke. Det er også mulig å komme direkte til Skullerudstua for alle som har lyst til å få med seg Østmarkavennen Even Saugstadom sitt foredrag (uten tur i forkant). Se den beste reiseruta med kollektivt til Skullerud her: Ruter.no Transport: Tonsenhagengruppa tar buss 25 og 79 til Bøler T-Banestasjon (der er vi kl. 11.35). Husk reisekort (og evt. mat og drikke).

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Det er nærtur fra Tonsehagen hver torsdag kl. 11. Oppmøte ved bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole hver torsdag, her stopper buss 25, 31 og 60. Turene varer fra 2-4 timer og er for alle som har tid og lyst til å gå på skogstur sammen med andre turglade folk. Ved oppmøtested, se etter trivelige turledere med rød DNT-vest.

Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Siste torsdag i måneden arrangeres Månedens tur. Da tar gruppa gjerne buss for å komme til et annet turutgangspunkt. For mer detaljer om turene: Her finner du høstens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er mange nærturgrupper å velge mellom i Oslo. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.  

Nærtur fra Tonsenhagen - Kulturtur til Skullerudstua

Månedens tur med kultur på Skullerudstua DNT Oslo og Omegn "Aktiv i 100" inviterer til foredrag med Even Saugstad på Skullerudstua for alle kl 13.00. Vi går tur fra Bøler T fram ...

Kontaktinformasjon: