Romeriksåsen og Råbjørnhytta

Fellestur

Fra dato
22. august 2019 kl. 09:40
Til dato
23. august 2019 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Romeriksåsen
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
12406
Dette arrangementet er over!

Blir 2019 en bra sesong for bærplukking? Uansett er koselige Råbjørnhytta verd et besøk. Romeriksåsen har mye å by på, enten du fristes av litt bærplukking eller en god tur i godt selskap. Vi bor på Råbjørnhytta, vakkert plassert ved østenden av vannet Råbjørn, også kjent fra TVNorges «Alt for Norge». Fra Bruvoll går vi på blåsti inn til DNT-hytta Snellingen, hvor vi tar lunsjpause før vi går videre langs Råbjørn til Råbjørnhytta. Kanskje blir det et bad eller en tur i robåten, før felles 3-rettes middag. Neste dag går vi «ny» sti tilbake til Snellingen, forbi Ingelsrudsætra og vannet Store Snellingen og tilbake til Bruvoll.

Hyttetur i marka

Avreise: Tog L3 (Jaren) fra Oslo S kl. 9.42 til Grua kl. 10.46. Maxitaxi (inkludert i prisen) til Bruvoll utfartsparkering (E16). Til fots på sti til Råbjørnhytta, ca. 10 km.

Retur: Til fots på sti til Bruvoll utfartsparkering (E16), ca. 10 km. Maksitaxi (inkludert i prisen) til Grua, videre med tog kl. 16.36, ankomst Oslo S kl. 17.33.

Rute: Bruvoll– Råbjørnhytta (1 døgn) – Bruvoll

Annet: Ta med lakenpose. Ta med mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. 

Pris: Kr 799,- eks. reise (ikke-medlemstillegg kr. 200,-) 

Turleder: Sigrid Bellamy

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

 

Romeriksåsen og Råbjørnhytta

Blir 2019 en bra sesong for bærplukking? Uansett er koselige Råbjørnhytta verd et besøk. Romeriksåsen har mye å by på, enten du fristes av litt bærplukking eller en god tur ...

Kontaktinformasjon: