Nærtur på Sognsvann - Månedens tur til Lillomarka

Fellestur

Dato
23. mai 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Vi går forbi Harald Uteliggers hytte ved Grefsenkleiva og  på stier til Isdammen ved Årvoll. Vi tar buss 25 fra Kongleveien kl. 11.17 til Grefsenkollveien kl.11.32. Man kan gå på 25 bussen langs ruta eller møte direkte ved Grefsenkollveien holdeplass kl.11.32. Turen avsluttes ved buss stopp på Årvoll.   

Generelt om turene:

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i de flotte områdene rundt Sognsvann. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann hver torsdag. Turene går på stier og skogsveier i området og varer omkring to - tre timer. I godt vær raster gruppa ute, så ta gjerne med litt mat og drikke. Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur.

Siste torsdag i måneden arrangerer vi Månedens tur. Disse turene har samme oppmøtested, men inneholder ofte et spesielt tema. Her finner du vårens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur på Sognsvann - Månedens tur til Lillomarka

Vi går forbi Harald Uteliggers hytte ved Grefsenkleiva og  på stier til Isdammen ved Årvoll. Vi tar buss 25 fra Kongleveien kl. 11.17 til Grefsenkollveien kl.11.32. Man kan gå på 25 ...

Kontaktinformasjon: