Nærtur fra Tonsenhagen

Fellestur

Dato
16. mai 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka.

Oppmøte ved bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole hver torsdag. Se etter trivelige turledere med rød T-vest.

Det er nærtur fra Tonsehagen hver torsdag. Turene går på flotte stier og skogsbilveier, ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Ta på gode sko, litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Siste torsdag i måneden arrangeres Månedens tur. Da tar gruppa gjerne buss for å komme til et litt annet turutgangspunkt. Her finner du vårens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er mange nærturgrupper å velge mellom i Oslo. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.  

Nærtur fra Tonsenhagen

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Oppmøte ved bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole hver torsdag. Se etter trivelige turledere med rød T-vest. Det er nærtur fra Tonsehagen hver torsdag. Turene går på flotte stier ...

Kontaktinformasjon: