Høstur i marka - med julestemning (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
1. november 2019 kl. 16:00
Til dato
3. november 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12261
Dette arrangementet er over!

Mustadkroken er en av de mest nyoppussete DNT hyttene i Marka og DNT ung er klare for å vise deg vår flotte hytte. Dette er en tur for dere som gleder dere ekstra mye til jul og liker å dra på hyttetur på høsten.

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes på DNT Oslo kontoret klokka 16.00. Se etter turleder i rød turlederjakke. Herfra tar vi buss til Sollihøgda sammen, hvor en tur på 2,5 km venter oss før vi er fremme på Mustadkroken. Vi er kanskje ikke fremme i god tid før mørket kommer, så husk hodelykt. Men vi får god tid til å pakke oss inn i hytta, finne sengeplasser og fyre opp i peisen før kvelden er omme. En liten tur ut før middag for å drive litt bli-kjent leker.

NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv. 

Dag 2 - Turdag

Turlederne har planlagt et opplegg for dagen som inkluderer leker og aktiviteter rundt hytta, kanskje en liten skogstur, men også litt opplæring i emner som orientering, pakking av sekk og bålfyring.

På ettermiddagen sniker vi oss inn i hytta igjen og lager oss en god middag til sammen. På kvelden kan man kose seg med masse spill som hytta har liggende. Kanskje kan vi bake pepperkaker?

Dag 3 - Turslutt

Idag har vi heldigvis god tid, og vi kan sove lenge og spise en god frokost før vi må pakke og vaske oss ut av hytta. Vi sikter på å være tilbake i Oslo klokka 16.00 med samme buss som vi kom med fra Sollihøgda.

NB! Deltakerne må betale reisen selv.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet! 

 

Generell informasjon

Pris

Kroner 400,-. Prisen inkluderer middag, overnatting og turlederkostnader.
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
På høsten kan det bli veldig kjølig, og derfor er det viktig å ha med masse varmt tøy. Ullundertøy, vindtett ytterlag, gode støvler, lue, votter, ”buff”, tørt skift og en dunjakke kan også være kjekt å ha med. Dagstursekk, sitteplate/lett liggeunderlag og termos til dagsturene.  Hyttene har dyner og puter, men ta med eget laken og sengetøy. Hodelykt er også viktig siden det blir mørkt på kvelden.

DNT ordner middag alle dager. Ta med egen mat til frokost og lunsj alle dager.

Utstyrsutlån

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Nordmarka Sommer 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Høstur i marka - med julestemning (13-16 år)

Mustadkroken er en av de mest nyoppussete DNT hyttene i Marka og DNT ung er klare for å vise deg vår flotte hytte. Dette er en tur for dere som ...

Kontaktinformasjon: