Trilletur på Langøyene

Fellestur

Dato
12. juni 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Langøyene
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Øyene i Oslofjorden er flotte tur- og badesteder, og de er lett tilgjengelig med rutebåt. På Langøyene har DNT Oslo og Omegn en egen hytte som kan leies av medlemmer.

Vi tar rutebåten sammen Fra Aker Brygge og ut til Langøyene og triller rundt på denne sommeridyllen. Vi tar også en titt på DNT Oslo og Omegns hytte. Ta med teppe å sitte på og litt forskjellig mat, så lager vi en hyggelig piknik. Dette er siste trilleturen før sommerferien.

Det kan bli trangt på båten med mange barnevogner, så de som har bæremeis eller sjal, kan gjerne bruke det.

Oppmøte: NB: Båten går fra Rådhusbrygge 1 (brygga nærmest festningen) kl. 10.30. Båten går hver halvtime. 

Off. kom.: T-bane, buss eller trikk til Nationaltheatret eller Aker Brygge/Rådhuset.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsaklig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur på Langøyene

Øyene i Oslofjorden er flotte tur- og badesteder, og de er lett tilgjengelig med rutebåt. På Langøyene har DNT Oslo og Omegn en egen hytte som kan leies av medlemmer. ...

Kontaktinformasjon: