Skitur i Nordmarka (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
26. januar kl. 16:00
Til dato
27. januar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
12155
Dette arrangementet er over!

Trivelig skitur i Lillomarka med hyttekos og god mat. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette turen for deg!

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 utenfor kontoret til DNT Oslo. Se etter turleder i rød jakke. Vi tar lokaltoget mot Snippen stasjon sammen.  Herfra går vi inn til Nydalshytta hvor vi skal overnatte. Her kan vi fyre i peisen, spille spill og kose oss hele kvelden.

NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv.

Dag 2 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta senest rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner å gå mot Oslo. Ruten tilbake kan være samme vei vi kom, eller så kan vi ta en litt lenger skitur i retning Grorud. Vi tar sikte på å være i Oslo sentrum cirka klokka 16.00.

NB! Deltakerne må betale reisen selv. 

 

Generell informasjon

Pris
Kroner 200,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Nordmarka 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Skitur i Nordmarka (19-30 år)

Trivelig skitur i Lillomarka med hyttekos og god mat. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette ...

Kontaktinformasjon: