Asker Turlag

Til topps i Valdres, foto Camilla MohrAsker Turlag ble stiftet 29. mars 2006. Lagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn, ungdom og voksne trives. Vi arrangerer fellesturer, turorientering, etablere og vedlikeholde blåmerkede stier og deltar i drift og vedlikehold av Hovdehytta og Småvannsbu. Les mer om turlaget

Bli med på å skape et enda bedre og sterkere miljø for friluftsliv i Asker!


 


Nyheter:

Kom deg ut-dagen Stinaløkka/Småvannsbu

Flott høstvær for "Kom deg ut"-dagen på Stinaløkka/Småvannsbu
Les mer

Hytte til hyttetur i Asker 20 - 22. juni 2014

Endleig Småvannsbu! Foto: Camilla MohrHelgen 20. juni tok 11 barn i alderen 10-13 år og 2 turledere på seg sekk og tursko for å gå hytte til hytte tur i Asker. De skulle innom Hovdehytta og Småvannsbu på turen som var ca. 19 km totalt.

Neste aktivitet for barn 10-13 er stølstur til Valdres 29-31. august

Les mer

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra et av våre lokale turlag?

 

De lokale turlagene inviterer til mange fine turer i nærområdene. Ønsker du å få med deg det som skjer? Abonner på nyhetsbrev som sendes ut av hvert enkelt turlag med jevne og ujevne mellomrom.  

Les mer

Hyggelig båltur til Småvannsbu

Små og store koste seg ved bålet i Kjekstadmarka. Foto: Camilla MohrDet var en hyggelig tur til Småvannsbu i dag, selv om det regnet og skyene lå tungt over Kjekstadmarka.

Både barn og voksne hadde med deilig grillmat og varm drikke med for å kose seg ved bålet som turleder hadde tent opp da de kom inn.

 

Les mer

Til seters, til seters!

Fine griser på Olestølen. Foto: Camilla MohrHelgen 23. til 25. august  inviterte Asker Turlag til stølstur for de som er mellom 9 og 12 år – og som hadde  lyst på en tur til seters.

Turen gikk til Olestølen der familien Aslaksby driver støl på gamlemåten.

Les mer

1200 fjortiser rundt Skaugumsåsen

Vollen skole ved start. Foto: Torgeir Standhagen.Det årvisse arrangementet ”Opptur” lokket store deler av Askers og Bærums  8-klassinger ut på tur onsdag 9. mai.

Alle som tror at 14-åringer bare er sofagriser ville blitt imponert om de hadde tatt seg en tur rundt Skaugumsåsen onsdag 9. mai.

Les mer

Triller i vei

Espen Stordal og Tonje Aaby på trilletur med Asker Turlag. Foto: Julie MaskeMed poden i vognen og gode sko på beina er det ingenting som stopper permisjonsforeldre som trenger frisk luft. I Asker Turlag dytter de barnevogner i samlet tropp hver tirsdag når det er trilletur.

Les mer