Ubetjente hytter i marka

DNT Oslo og Omegn har 32 ubetjente hytter i Marka og ved sjøen, når alle bookingenheter telles. Samt tre ubetjente hytter som leies ut under Sæteren Gård. Som DNT-medlem har du tilgang til alle sammen, du må bare bestille sengeplass først. Ta en overnatting på en av våre markahytter og opplev bynær og ekte villmark. Les om booking og se alle hyttene lenger ned på denne siden.

​​​​​​​Fra 1. januar 2022 går vi tilbake til at du bestiller seng for seng for de fleste hyttene. Men for noen av dem viderefører vi at du bestiller hele hytta.

Les mer om bestilling av markahytter for 2022

Midtukepriser - 40% lavere pris

De fleste Markahyttene blir booket raskt opp i helgene, mens mange av dem står ledige i ukedagene. Derfor gir vi nå en skikkelig rabatt på hyttetur i Marka fra natt til mandag til og med natt til fredag. Sjekk midtukerabatten!

Les mer om midtprisene

Huldreheim i Østmarka
Huldreheim i Østmarka

Østmarka

I Østmarka ligger det en rekke forskjellige DNT-hytter, enten du ønsker å nyte noen dager ved en innsjø, dra på familietur eller bare ønsker fred og ro for deg selv. 

Sinnerdammen i Nordmarka
Sinnerdammen i Nordmarka

Nordmarka

I Nordmarka ligger det 1 betjent og 5 ubetjente DNT-hytter. Flere ligger i kort avstand fra kollektivtransport og passer perfekt for barnefamilier. 

Presthytta ligger flott til i Krokskogen
Presthytta ligger flott til i Krokskogen

Krokskogen

I Krokskogen finner du 5 DNT-hytter, hvorav flere ligger helt for seg selv langt inn i skogen. Ønsker å du en rolig helg for deg selv eller med familien kan vi varmt anbefale hyttene på Krokskogen.

Råbjørnhytta i Romeriksåsene
Råbjørnhytta i Romeriksåsene

Romeriksåsene

I Romeriksåsene ligger det 5 ubetjente DNT-hytter, alle veldig lett tilgjengelig for alle som ønsker å overnatte i naturen. Hyttene ligger på rekke og rad, fra sør til nord, som gjør området spesielt godt egnet for en hytte til hytte turer.

Hovdehytta i Vestmarka
Hovdehytta i Vestmarka

Vestmarka

I Vestmarka finner du tre ubetjente DNT-hytter, lett tilgjengelig for liten og stor. Hyttene ligger i ulike deler av Vestmarka og gjør det mulig å gå gjennom hele området, fra hytte til hytte.

Nydalshytta i Lillomarka
Nydalshytta i Lillomarka

Lillomarka

I Lillomarka drifter DNT Oslo og Omegn 3 DNT-hytter. De tre hyttene ligger ved Sinober midt i Lillomarka, lett tilgjengelig fra en rekke startesteder i området. 

Småvannsbu i Kjekstadmarka
Småvannsbu i Kjekstadmarka

Kjekstadmarka

I Kjekstadmarka ligger det to ubetjente DNT-hytter, begge med kort gangavstand og flott utsikt. Området og hyttene er familievennlig og en perfekt mulighet for de minste å oppleve vakker natur. 

Eventyrhytta i Bærumsmarka
Eventyrhytta i Bærumsmarka

Bærumsmarka

I bærumsmarka finner du den betjente hytta og familieparadiset Sæteren Gård. Tilknyttet Sæteren kan du bo på tre ubetjente hytter, som ligger i skogen rundt gården, med bærumsmarka rett utenfor døra.

DNT-hytta på Langøyene
DNT-hytta på Langøyene

Oslofjorden

DNT Oslo og Omegn har de siste årene satset tungt for å åpne Oslofjorden for byens befolkning. Våren/sommeren  2021 åpner Gressholmen i Oslofjorden. Langøyene åpner igjen i 2022.På disse hyttene er det tillatt med hund:

  • Lille Tømtehytta (4 senger, enkeltsengbestilling)  og Røyrivannskoia (4 senger, enkeltsengbestilling)
  • Drømmen (2 senger, bestill hele hytta) og Røverhula (2 senger, bestill hele hytta)


Turforslag i Marka

Ønsker du turtips i Marka så trenger du ikke lete lenger. Vi har funnet frem over 50 turtips i Marka! Finn deg en tur og nyt naturen i ditt nærområde.

Se våre turtips i Marka

DNT-nøkkelen

For å bo på selvbetjenings- og ubetjente hytter må du ha DNT-nøkkelen. Nøkkelen får du kjøpt på DNT betjente hytter, DNTs tursentre og utvalgte turistinformasjoner. Eller du kan bestille den i vår nettbutikk.

Priser

Prisoversikt på medlemskap, overnatting og mat på hyttene. 

Se priser. 

Tursenteret

Kom innom for å få hjelp til å planlegge tur, kjøpe kart over hele Norge og kvalitetsutstyr for store og små naturopplevelser. Velkommen!

Les mer om Tursenteret

Om hyttene

Type hytter, drift, overnatting og betaling.

Les om hyttene.

UT.no

Nettsiden hvor du finner all info om hytter, ruter og turforslag.

Gå til UT.no.