TURskøyting

Turskøyting er en populær aktivitet for mange, spesielt når sesongen er snøfattig og kald nok til at isen legger seg. DNT Oslo og Omegn har ikke en egen turskøytegruppe eller turskøyteturer, men vi holder teorikurs i Turskøyting på Friluftshuset i samarbeid med Foreningen Turskøyting, og vil på denne nettsiden dele informasjon og inspirasjon til alle interesserte.

Teorikurs i turskøyting hos Friluftshuset:

Om du allerede har vært på din første skøytetur, ønsker en oppfriskning eller bare lurer på hva turskøyting dreier seg om, er denne introduksjonskvelden for deg. Vil du lese noen velvalgte ord om hvordan man kan bli hekta på is, vil vi anbefale denne inspirerende teksten fra Margrethe Halvorsen og Foreningen Turskøyting.

Ingen kommende aktiviteter.

Kunnskap og kurs

På denne siden finner du lenker til NVEs Isskole, kurs og slider fra Foreningen Turskøyting, andre kursopplegg og kursene som holdes på Friluftshuset.

Turskøytegrupper og turskøytebaner

Her finner du en samling av linker til turskøytegrupper og facebookgrupper, samt oversikt over brøytede naturisbaner i Oslo og Omegn.

Isobservasjoner

Her er linker til nettsteder for isobservasjoner i Regobs og Skridsko.net, samt annen nyttig info fra nettsider, medier og bøker.