Tursentrene i Oslo

I våre tursentre får du hjelp av skikkelige tureksperter
I våre tursentre får du hjelp av skikkelige tureksperter Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Våre tursentre er turbutikker som tilbyr både friluftsutstyr og god turveiledning. I Oslo finner du tursentre i Storgata 3 og i Friluftshuset på Sørenga. Her får du hjelp fra våre tureksperter og svar på alt du lurer på rundt DNT hytter, stier, ruter og turområder, samt DNT-turer og -aktiviteter.

I begge Tursentrene kan du hente ut DNT-nøkkelen.

Tursenteret i Storgata 3

I Tursenteret i Storgata 3, få minutters gange fra Oslo S, finner du friluftsutstyr og får god turveiledning. I tillegg har butikken et landsdekkende utvalg av kart, bøker og oppslagsverk om friluftsliv, samt DNT nøkkelen. 

På Tursenteret kan du skaffe deg alt du trenger til turen i marka og komplett fjellbekledning.

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset ligger like ved Sjøbadet på Sørenga og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Her kan du leie kajakk eller melde deg på kajakk- kurs, buldre, ta yoga-kurs, gå på inspirasjonskvelder med foredrag og filmer, og finne godt turutstyr rettet mot kajakk og sjø. Her kan du også engasjere deg som frivillig i DNT ung Oslo sitt arbeid.

Netthandel med medlemsrabatt!

Visste du at medlemmer av DNT får 15 % rabatt på nesten alle varer på dntbutikken.no? Nettbutikken har et stort utvalg av friluftsutstyr, også noen produkter du ikke finner i tursentrene. Hvis du ønsker å prøve et plagg før du bestiller det i nettbutikken, kan du høre med tursentrene om de har plagget inne slik at du kan komme og prøve det.

Tips til turen

Lurer du på hvordan DNT-hyttene fungerer eller hva du bør ha med deg på tur? Vi har samlet mange praktiske tips om pakkelister, hvordan hyttesystemet fungeer, transport til fjells, om å være ny i friluftslivet, med mye mer.

Les mer her: