DNT tilrettelagt i Oslo

Ønsker du å bli med oss ut på tur i fellesskap med andre med funksjonsnedsettelse, eller kjenner du noen som kunne trenge hjelp til å komme seg ut?

DNT Tilrettelagt jobber for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelse. Dette gjør vi både gjennom å arrangere turer og aktiviteter, og ved å gjøre flere av våre hytter mer tilgjengelige. Lokalt hos oss i DNT Oslo og Omegn arrangerer vi nærturer og aktiviteter, der vi gjennom tilrettelegging, informasjon, generell ledsagelse og et varmt og inkluderende turfellesskap jobber med å senke terskelen slik at enda flere blir med på tur.  Bli med du også, og følg oss gjerne på Facebook!

Klart det går viser til turer og aktiviteter for funksjonshemmede, herunder syns-, hørsels- og bevegelseshemming.

FTU/Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede viser til turer og aktiviteter for utviklingshemmede.

Foto: Amund Janssen

Klart det går

Vi har et variert tilbud med blant annet fotturer, rullestolvennlige turer, hytteturer, padleturer/-aktivitet og bålkos. Som regel er alle med ulike funksjonsnedsettelser velkomne på alle turer og arrangementer, og det opplyses om hvilke grupper det er særlig tilrettelagt for i turbeskrivelsen. Bredden av tilbudet dekker alle funksjonsnedsettelser. 

Foto: Haakon Nordvik

FTU - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Vi planlegger å få på plass et tilbud for utviklingshemmede i Oslo. I mellomtiden er det mulig å bli med på turer og aktiviteter med FTU i Bærum og Drammen.

Foto: Mari Stephansen

DNT Tilrettelagt nasjonalt

For mer informasjon om DNTs generelle arbeid med DNT Tilrettelagt, se her.

For mer informasjon om alle tilrettelagte turer og aktiviteter i DNT nasjonalt, se her.

For mer informasjon om tilrettelegging av DNTs hytter, se her.