Spørsmål og svar Covid-19

Her kan du som er frivillig i DNT Oslo og Omegn  finne svar på spørsmål mange  frivillige har i forbindelse med koronasituasjonen. Du finner også flere nyttige lenker på denne siden.

Om DNT-aktivitetene

DNT Oslo og Omegn arrangerer DNT-turer, DNT-kurs, Kom Deg Ut-dager og mye mer. Som frivillig kan det være mange spørsmål som melder seg. Via knappen under kommer du til en nettside hvor vi svarer ut spørsmålene som kommer til administrasjonen. 
​​​​​​​

Kontaktperson aktiviteter er
Glenn Menkin, Tlf: 908 53 492 glenn.menkin@dnt.no

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du sende spørsmålene dine direkte til Glenn eller til den kontaktpersonen du vanligvis har i DNT Oslo og Omegn.

Om DNT-hyttene

DNT Oslo og Omegn har mer enn 100 hytter i marka rundt Oslo, ved fjorden og i fjellområdene i Sør-Norge. Mye frivillig arbeid gjøres i forbindelse med hyttene. Via knappen under kommer du til en nettside hvor vi svarer ut spørsmålene som kommer til administrasjonen. NB: Siden du kommer til har pr 11. feb. ennå ingen spørsmål og svar.

Kontaktperson for hyttene er 
Jan Erik Reiten, Tlf: 970 81 510 jan.erik.reiten@dnt.no

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du sende spørsmålene dine direkte til Jan Erik eller til den kontaktpersonen du vanligvis har i DNT Oslo og Omegn.


Generell informasjon: