Randonee-turer og toppturkurs

Bratte fjellsider, lassevis av hvit snø og lek og moro! Det er hva vi forbinder med randonee. Det å gå oppover mot toppene med godt feste, solide støvler og godt turselskap, er det få opplevelser som kan måle seg med - bortsett fra nedkjøringene da. Lurer du på hva som er moroa med randonee, eller synes du det ser litt artig ut og har lyst til å bli med? Våre dyktige turledere lover deg mye lærerik moro ute i den norske fjellheimen.

Om våre kursledere, instruktører og turledere 

Våre kursledere og instruktører er bre-, klatre- og skredinstruktører, kvalifisert og godkjent etter Norsk Fjellsportforums Nasjonale Standard - den høyeste norske sertifiseringen innen fjellsport. DNT er godkjent arrangør etter samme standard, som forutsetter bruk av anerkjente tekniske metoder for kursgjennomføring og opplæring.

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her.  

Turer vinteren 2021

Ingen kommende aktiviteter.

Smitteverntiltak på turer, kurs og hytter

Deltakerne må ha med hånddesinfiseringsmiddel og munnbind til egen bruk. Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur.