Overnatting på Langøyene

Benytt deg av vårt kajakkleietilbud og gjør det til en overnattingstur! DNT Oslo og Omegn tilbyr overnatting i den gamle vaktmesterboligen på Langøyene eller du kan sove i telt.

Langøyene sommeren 2021

Det pågår en stor opprydding på Langøyene, men deler av øya vil være åpent for publikum fra 1. juli til 23. august. Les gjerne denne artikkelen som beskriver hvordan øya kan brukes i løpet av sommeren.

Telting og overnatting:
Bymiljøetaten har ansvaret for nordre kolle hvor det er tillatt å overnatte. Bymiljøetaten tillater telting fra 1. juli til 15. august

Les mer

Hytte på Langøyene
Hytte på Langøyene Foto: DNT Oslo og Omegn

Overnatting i hytte

Sommeren 2021: Hytta på Langøyene er stengt inntil videre.

DNT Oslo og Omegn leier ut hytte på Langøyene. Hytta er den hvite boligen som du kommer til ved å følge den asfalterte veien videre fra kajakklageret, forbi kaféen, opp mot venstre og forbi servicebygget. 

Det finnes også mange fine hytter i Indre Oslofjorden som kan bestilles via Oslofjordens Friluftsråd. 

Telting

Telting er tillatt på nordre del av Langøyene. Friluftslovens § 9 tillater telting inntil to døgn av gangen uten eiers samtykke.

På Langøyene utsteder Bymiljøetaten i Oslo kommune tillatelse til å telte ut over to dager, så sant det er plass og camperen ikke tidligere er bortvist på grunn av ordensproblemer. Tillatelsen gjelder telt som har en samlet flate på inntil 18 m2, og som er bebodd. 

Les mer om regler for telting på Langøyene her