Kajakkutleie

​​​​​​​Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden på kajakktur i egen regi? Du som er over 16 år og har NPF våttkort  kan benytte deg av DNT Oslo og Omegns tilbud om kajakkleie fra Friluftshuset på Sørenga, Breivoll Gård og Bjørnsvika. Langøyene var stengt i 2021, og kajakkuleien åpner antakelig ikke før i 2023, selv om den ubetjente hytta åpner for overnattingsgjester fra 3. juni 2022. På Gressholmen åpner kajakkutleien i 2022. Leie inkluderer kajakk, åre, vest og spruttrekk.

Kajakkutleie - Sørenga

​Kajakkutleie fra Friluftshuset på Sørenga er for alle over 16 år med NPF våttkort. Rabatt for DNT- Medlemmer. Be om et klippekort for utleie av kajakk. Da er hver 6. padletur gratis. 

​​​​​​​Leie inkluderer kajakk, åre, vest og spruttrekk.

Kajakkutleie - Breivoll

Breivoll Gård er en liten oase innerst i Bunnefjorden i Ås kommune. Her er det hyggelig gårdskafé og lokaler som kan leies. Kajakkleie er et tilbud til medlemmer i DNT og for din egen og vår sikkerhet må du være over 16 år, og ha
NPF våttkort.

Gressholmen - åpnet sommeren 2021

I juni åpnet DNT Oslo og Omegn to nye hytter på Gressholmen, Babord og Styrbord. Hyttene kommer til å være åpne året rundt, og med rutebåt som går hele året har hyttene en lett adkomst fra Rådshuskaia. I år vil det hovedsakelig bli tilbud om kajakk-kurs på Gressholmen, men fra og med neste år vil det også bli mulig å leie kajakker og robåter. 
​​​​​​​

Kajakkutleie - Langøyene 

Den ubetjente hytta på Langøyene åpner igjen  for overnattingsgjester 3. juni 2022, men kajakkutleien åpner antakelig ikke før i 2023.
Kajakkleie er et tilbud til medlemmer i DNT og for din egen og vår sikkerhet må du være over 16 år, og ha NPF våttkort. Det er også mulig å overnatte i den gamle vaktmesterboligen på Langøyene eller du kan sove i telt.

Bjørnsvika - åpnet i august 2021

Bærum Turlag har et selvbetjent kajakkanlegg i Bjørnsvika, Sandvika. Her er det åtte kajakker tilgjengelig for forhåndsbooking. Fra Bjørnsvika har du tilgang på mange fine øyer i Oslofjorden, flere av dem kan du også overnatte på om du vil ut på en lengre tur. 

Kontaktinformasjon kajakk:

E-post: kajakk.oslo@dnt.no
Telefon: 22 82 28 00
Se åpningstidene for Friluftshuset.