Kajakk 

Opplev øylandskapet i Oslofjorden med DNT Oslo og Omegn. Vi arrangerer kajakk- og kanokurs, kajakkturer og tilbyr kajakkutleie fra Friluftshuset på Sørenga og fra Breivoll Gård. Vi har egne kurs og turer for barn, ungdom og seniorer, samt ungdomspriser for deg mellom 16-30 år.

Oppdatering 5. mai 2021

Friluftshuset på Sørenga

er åpent for kajakkutleie, men stengt som butikk.

  • Kajakkutleie er åpen - for alle fra 16 år og oppover: Kajakkutleie
  • Kajakkturer og -kurs går nå som normalt, men med ekstra smittevernrutiner som beskrevet i alle tur- og kursbeskrivelser, og for voksne oppad begrenset til 10 personer på samme tur/kurs inkludert instruktør.

Kurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) gjennom hele sommeren. Kursrekken er delt inn i tre kategorier, for ungdom mellom 16-30 år, for deg på 16+ år og for seniorer. I tillegg tilbyr vi teknikkurs, aktivitetslederkurs, rullekurs og egne kurs for barn.

Oversikt over kurs fra:


Utleie

Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden i egen regi? Vi har utleie av kajakker både fra Frilufthuset på Sørenga og Breivoll Gård. For å leie kajakk, må du være 16+ år og ha NPF Våttkort.

Oversikt over utleie fra:


Fellesturer

Sammen med våre erfarne instruktører kan du utforske øylandskapet og øyene på kajakktur på Oslofjorden. I sommer tilbyr vi fellestur for ungdom og voksne med overnatting i hytte ved fjorden og dagsturer for seniorer.

Oversikt over turer fra:


kano

Kurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om  ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) fra Bogstadvannet. Kursene er for voksen og for ungdom mellom 16-30 år. I tillegg har vi egne sikkerhetskurs i elv og kanoturer. 

Finn ditt kurs her.

Turer

Vi arrangerer turer over flere dager med kano blant annet Nordmarka på langs og over til svenskegrensen.

Finn din tur her.

Utleie

Vi har ikke utleie av kano, men noen av hyttene våre har kanoer tilgjengelig ved overnatting.

Finn hytte her med kano her.