Kajakk 

Opplev øylandskapet i Oslofjorden med DNT Oslo og Omegn. Vi arrangerer kajakk- og kanokurs, kajakkturer og tilbyr kajakkutleie fra Friluftshuset på Sørenga og fra Breivoll Gård. Vi har egne kurs og turer for barn, ungdom og seniorer, samt ungdomspriser for deg mellom 16-30 år.

Kajakkurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) gjennom hele sommeren. Deltakere vil motta våttkort etter bestått kurs. Våttkort er en del av Norges Padleforbunds kursstige.

Kursrekken er delt inn i tre kategorier, for ungdom mellom 16-30 år, for deg på 16+ år og for seniorer. I tillegg tilbyr vi teknikkurs, aktivitetslederkurs, rullekurs og egne kurs for barn. 

Oversikt over kurs fra:

DNT-turer med kajakk

Sammen med våre erfarne intruktører kan du utforske øylandskapet og øyene på kajakktur i Oslofjorden. Vi tilbyr DNT-turer for ungdom og voksne med overnatting DNT-hyttene ved fjorden, samt dagsturer for senior. 

Oversikt over turer fra:

Kajakkutleie

Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden i egen regi? Vi har utleie av kajakker både fra Frilufthuset på Sørenga og Breivoll Gård. For å leie kajakk, må du være 16+ år og ha NPF Våttkort.

Les mer om kajakkutleie

kano

Kurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om  ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) på Breivoll innerst i Bunnefjorden. Kursene er for voksen og for ungdom mellom 16-30 år. I tillegg har vi egne sikkerhetskurs i elv og kanoturer. Vi er landets største tilbyder av kanokurs og kompetanse.

Finn ditt kurs her.

DNT-Turer

Vi arrangerer turer over flere dager med kano blant annet Nordmarka på langs og over til svenskegrensen.

Finn din tur her.

Utleie

Vi har ikke utleie av kano, men noen av hyttene våre har kanoer tilgjengelig ved overnatting.

Finn hytte her med kano her.

Foto: Kristoffer Vandbakk

Sup-utleie på Sørenga

Utleie

Det er fem SUP tilgjengelig for drop-in utleie på Friluftshuset. For å leie SUP må du være svømmedyktig og over 16 år. 

Mer informasjon her.

Foto: Anja Lereng