Kajakk og kano

Les mer om kajakkutleie her og se her for en kursoversikt.

Opplev øylandskapet i Oslofjorden med DNT Oslo og Omeg. Vi arrangerer kajakk- og kanokurs, kajakkturer og tilbyr kajakkutleie fra Friluftshuset på Sørenga og fra Breivoll Gård. Langøyene er stengt i 2020.Vi har egne kurs og turer for barn, ungdom og seniorer, samt ungdomspriser for deg mellom 16-30 år.

Foto: VG/Jan Petter Lynau

Kajakkurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) gjennom hele sommeren. Kursrekken er delt inn i tre kategorier, for ungdom mellom 16-30 år, for deg på 16+ år og for seniorer. I tillegg tilbyr vi teknikkurs, aktivitetslederkurs, rullekurs og egne kurs for barn.

Se liste og bestill

Kajakkturer

Sammen med våre erfarne instruktører kan du utforske øylandskapet og øyene på kajakktur på Oslofjorden. I sommer tilbyr vi fellestur for ungdom og voksne med overnatting i hytte ved fjorden og dagsturer for seniorer.

Se liste og bestill

Kajakkutleie

Vi åpner opp igjen for kajakkutleie på Friluftshuset fra lørdag 25. april 2020.

Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden i egen regi? Fra Friluftshuset på Sørenga leier vi ut kajakk til alle, med rabatt for DNT-medlemmer. Vi tilbyr også kajakkutleie fra Breivoll Gård. For å leie kajakk, må du være 16+ år og ha NPF Våttkort.

Fordi Langøyene er stengt frem til 2021, har vi ikke kajakkutleie derfra i 2020.

Les mer

Kanokurs​​​​​​​

Vi tilbyr 3 timers introkurs om  ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) fra Bogstadvannet. Kursene er for voksen og for ungdom mellom 16-30 år. I tillegg har vi egne, sikkerhetskurs i elv og kanoturer. 

Se liste og bestill


Er du ungdom i alderen 16-30 år, senior eller barn? Se egne kurs og turer:

Kontaktinformasjon kajakk:
​​​​​​​
E-post: kajakk@dntoslo.no
Telefon: 22822802/419 26 868
Se Friluftshuset åpningstider.