Kajakk og kano

Opplev øylandskapet i Oslofjorden med DNT Oslo og Omegn om sommeren. Vi arrangerer kajakk- og kanokurs, kajakkturer og tilbyr kajakkutleie fra Friluftshuset på Sørenga og vårt kajakksted på Langøyene. Vi har egne kurs og turer for barn, ungdom og seniorer, samt ungdomspriser for deg mellom 16-30 år.

Foto: VG/Jan Petter Lynau

Kajakkurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om  ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) gjennom hele sommeren. Kursrekken er delt inn i tre kategorier, for ungdom mellom 16-30 år, for deg på 16+ år og for seniorer. I tillegg tilbyr vi eskimorullekurs og egne kurs for barn.

Se liste og bestill

Kajakkturer

I sammen med våre erfarne instruktører kan du utforske øylandskapet og øyene på kajakktur på Oslofjorden. I sommer tilbyr vi fellestur for ungdom og voksne med overnatting i hytte ved fjorden og dagsturer for seniorer.

Se liste og bestill

Kajakkutleie

Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden i egen regi? Fra Friluftshuset på Sørenga leier vi ut kajakk til alle, med rabatt for DNT-medlemmer. Vi tilbyr også kajakkutleie fra Langøyene. For å leie kajakk, må du være 16+ år og ha NPF Våttkort.

Les mer

Kanokurs

Vi tilbyr 3 timers introkurs om  ettermiddagen og grunnkurs over 2 dager (helg) fra Bogstadvannet. Kursene er for voksen og for ungdom mellom 16-30 år. I tillegg har vi egne, sikkerhetskurs i elv og kanoturer. 

Se liste og bestill

Er du ungdom i alderen 16-30 år, senior eller barn? Se egne kurs og turer:

Kontaktinformasjon kajakk:
​​​​​​​
E-post: kajakk@dntoslo.no
Telefon: 22822802/419 26 868
Kontortid: 10.00-17.00  mandag-fredag