DNT  fyller 150 år i 2018 - bli med på feiringen!

Foto: Trond Rønneberg

Den 21. januar 1868  stiftet Thomas Heftye Den Norske Turistforening i Christiania og 223 mennesker tegnet seg som medlemmer. 150 år senere er foreningen en av landets største frivillige organisasjoner, og den størst friluftslivsorganisasjon med omkring 300 000 medlemmer.I år inviterer vi til feiring av 150 år med eventyrlige naturopplevelser. Vi inviterer alle ut på tur - det ligger i vår natur. Vi i DNT Oslo og Omegn vil markere jubileet gjennom hele året med mange store og små arrangementer og markeringer!

Kommende Jubileums-arrangementer:

Jubileumsuke i Spikersuppa midt i Oslo!

DNT Oslo og Omegn organiserer en jubileumsuke hvor vi kommer til å trenge stor hjelp av våre frivillige. Bli med på en trivelig jubileumsuke fra 6. - 10. juni 2018 i Spikersuppa (på Karl Johan) og registrer deg allerede i dag. Vi tar kontakt med deg når programmet er klar.

Hele Norge på TUR

DNTs storsatsing i 2018 blir å få hele landet på tur. Alle DNTs 57 medlemsforeninger inviterer til opplevelser langs DNTs stinett og på våre hytter. Vi gleder oss til å vise frem alt det flotte som ligger i vår felles natur – i skogen, på fjellet, langs kysten eller i nærområdet ditt. God tur!

Jubileums-arrangementer som er gjennomført:

KOM DEG UT - DAGEN

Det blir utebursdag den 21. januar. Kom deg ut – dagen er blitt en nasjonal turdag, med arrangementer på vinteren og på tidlig høst. I år legger vi vinterdagen til DNTs stiftelsesdag, og feirer med leker og aktiviteter for hele familien over hele landet.

Finn ditt lokale Kom deg ut-arrangement!

Tidenes Turfest i Oslo Spektrum

Den 19. januar fyller vi Oslo Spektrum med friluftsfolk og artister under ledelse av NRKs Anne Lindmo. Vi byr på en enestående opplevelse. Gjennom musikk, bilder og kunstneriske innslag forteller vi historien, hva DNT er i dag og ikke minst hva vi ønsker å være i fremtiden. Du vil treffe hyttevertskap, ildsjeler, dugnadsfolk og tillitsvalgte i salen, i tillegg til vanlige turglade mennesker. Og flere av landets fremste kunstnere vil gjøre det de er aller best på fra scenen. Bestill billett her!