internasjonale turer

Ønsker du være med i et internasjonalt turfellesskap? DNT Oslo og Omegn arrangerer turer hele året, og alle er velkommen til å delta, uavhengig av bakgrunn, religion, politisk ståsted eller utdanning. Noen av turene har et internasjonalt miljø, der også noen av turlederne har innvandrerbakgrunn. Vi ønsker å få med oss alle ut på tur! Bli med, du også!
Følg oss gjerne på Facebook.

Internasjonal søndagstur til Sæteren Gård desember 2016.
Internasjonal søndagstur til Sæteren Gård desember 2016. Foto: Ida Sørbye

Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne. NB: Også Oppegård Turlag og Asker Turlag arrangerer internasjonale søndagsturer, se turprogram.


Annenhver tirsdag kl.18.00 går vi turer til ulike steder i Oslo, som en del av vårt  nye turprosjekt "Til Topps". Til Topps er et samarbeidsprosjekt mellom Røde Kors, IMDI (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) og DNT der målet er Galdhøpiggen 29.-30.juni 2018. Turene varer fra kl. 18.00 til kl. 21.00 (inkludert transporttid på noen av turene). Oppmøte: på Kaffe Lykke i Dælenggata 37A på Grünerløkka kl. 17.45. Derfra går vi ut i skogen eller tar buss/trikk/t-bane til et sted hvor vi starter turen. Se mer info om Til Topps-turene under beskrivelsen av hver enkelt tur. NB: Også Asker Turlag arrangerer Til Topps-turer, se turprogram.

Ta kontakt

Har du spørsmål om turene? Ta kontakt med mari.kolbjornsrud@dntoslo.no, tlf. 93 60 89 60

Tips

Her finner du nyttige tips til hvordan du kan komme igang med friluftsliv og informasjon om turmuligheter i Oslo.