internasjonale turer

Ønsker du være med i et internasjonalt turfellesskap? DNT Oslo og Omegn arrangerer turer hele året, og alle er velkommen til å delta, uavhengig av bakgrunn, religion, politisk ståsted eller utdanning. Noen av turene har et internasjonalt miljø, der også noen av turlederne har innvandrerbakgrunn. Vi ønsker å få med oss alle ut på tur! Bli med, du også!
Følg oss gjerne på Facebook.

Internasjonal søndagstur til Sæteren Gård desember 2016.
Internasjonal søndagstur til Sæteren Gård desember 2016. Foto: Ida Sørbye

Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne. NB: Også Oppegård Turlag og Asker Turlag arrangerer internasjonale søndagsturer, se turprogram.


Annenhver mandag går vi på tur fra Grünerløkka til ulike steder i Oslo. Turene varer fra kl. 18.00 til kl. 21.00 (inkludert transporttid på noen av turene). Oppmøte: på Kaffe Lykke i Dælenggata 37A på Grünerløkka kl. 17.45. Derfra går vi ut i skogen eller tar buss/trikk/t-bane til et sted hvor vi starter turen. Se mer info om internasjonale mandagsturer under beskrivelsen av hver enkelt tur. 
Disse turene er en videreføring av "Til Topps med DNT" som startet våren 2018. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Røde Kors, IMDI (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) og DNT der målet var å nå Galdhøpiggen. Kanskje det blir ny topptur sommeren 2019!
NB: I Asker arrangeres internasjonale torsdagsturer.

Ta kontakt

Har du spørsmål om turene? Ta kontakt med mari.kolbjornsrud@dntoslo.no, tlf. 93 60 89 60

Tips

Her finner du nyttige tips til hvordan du kan komme igang med friluftsliv og informasjon om turmuligheter i Oslo.