FAQ - Ofte stilte spørsmål

Skal du på tur og har spørsmål? Finner du ikke svar på det du lurer på? DNT Oslo og Omegn er en stor organisasjon med et bredt utvalg av aktiviteter, hytter, fellesturer, ruter, og arrangementer.  Noen ganger kan det være vanskelig å finne frem til den informasjonen du trenger. Vi ser at noen spørsmål gjentar seg, og under har vi samlet dem etter kategori. Klikk deg videre på bildet som passer. 

FAQ Vintertur
FAQ Vintertur

Bestilling av hytter, ruter, åpningstider. Disse spørsmålene handler om planlegging av din egen private vintertur i fjellet. 

FAQ Medlemskap
FAQ Medlemskap

Familiemedlemskap, lokalforening, betaling og medlemsblad. Spørsmålene handler om medlemskapet ditt i DNT.

FAQ DNT-nøkkelen
FAQ DNT-nøkkelen

Nøkkelen som gir tilgang til så mange DNT-hytter. Hvor kan du få tak i den og hvem kan ha en egen DNT nøkkel. Les svarene så vet du. 

FAQ Sommertur
FAQ Sommertur

Bestilling av hytter, ruter, åpningstider. Disse spørsmålene handler om planlegging av din egen private sommertur i fjellet. 

FAQ Oslomarka
FAQ Oslomarka

Oslomarka byr på uendelig med muligheter rett utfor bykjernen. Med over 30 ubetjente hytter med forhåndsbooking kommer det gjerne noen spørsmål. Les videre så får du svar. 

FAQ Fellesturer og kurs
FAQ Fellesturer og kurs

Fellestur og kurs i regi av DNT Oslo blir arrangert hele året og passer folk i alle aldre. Fellesturene er meget sosiale og med et spennende innhold er dette veldig populært. Spørsmål? Klikk deg videre. 

FAQ Generelt i DNT Oslo
FAQ Generelt i DNT Oslo

Organisasjonen er stor og tilbudet bredt. Sitter du igjen med noen spørsmål du vil ha svar på er dette rette plassen å lete. 

FAQ in English
FAQ in English

English frequently asked questions on dnt.no.