Medlemskap 

Ønsker du å bli medlem i DNT Oslo og Omegn? Når man melder seg inn i DNT får man den medlemsforeningen som sokner til adressen du melder deg inn med. Prisen på medlemsskapet avhenger av alderskategori og gjelder for ett kalenderår. Om du melder deg inn i juli så betaler du for hele inneværende år. Medlemskortet/beviset finnes nå i form av app, medlemskort og melding. 

Du finner flere spørsmål og svar på DNT Medlemsservice sine nettsider.

Hva er medlemsnummeret mitt? Hvor finner jeg medlemskortet? 

Last ned appen "DNT Medlem": Apple AppStore (for iPhone) eller Google Play (for Android-telefoner). 

​​​​​​​SMS: Klikk her og skriv mobilnummeret ditt - krever at mobilnummeret ditt er registrert i DNTs register.

Digitalt medlemskort: Klikk her for å få medlemskort på telefonen.

​​​​​​​Ønsker du heller et fysisk medlemskort? Gå inn på dnt.no/medlemsbevis eller kontakt medlemsservice på tlf. 4000 1870 /epost: medlem@dnt.no Disse kontaktpunktene kan du også bruke om du har andre spørsmål om medlemskap i Turistforeningen.

Jeg er hustandsmedlem/familiemedlem, har jeg mitt eget medlemsnummer?

Ja, alle enkeltpersoner som er medlem i DNT har sitt personlige medlemsnummer, uansett hva slags medlemskategori man tilhører. 

Jeg har vært medlem før, men har ikke betalt for i år. Hvordan kan jeg betale årets kontigent? 

Om du har vært medlem før må du ikke trykke på "meld deg inn", men logge inn på min side på www.dntoslo.no. Her kan du finne betalingsinformasjon, endre adresse og administrere dine opplysninger. Når du har betalt kontigenten er du medlem for inneværende år. Du kan også få hjelp til å endre slikt om du kontakter DNT Medlemsservice 

Jeg bor for tiden i en annen kant av landet, men ønsker at DNT Oslo skal være mitt lokallag – kan jeg det? 

Ja, det går fint. Hvilket lokallag du tilhører endrer seg med adresseendringer. Om du ønsker å tilhøre et bestemt lokallag kontakter du medlemsservice. Opplysninger vi trenger: navn, medlemsnummer og hvilket lokallag du ønsker å tilhøre. Man kan fritt velge hvilket lokallag man ønsker å tilhøre. 

Jeg ble nylig medlem via nettsidene til DNT medlemsservice, og nå ønsker jeg å deponere på nøkkel. Hvor får jeg tak i den?

Nøkkelen får du kjøpt flere steder, i Oslo får du den i Storgata 3, eller på friluftshuset på Sørenga. Les mer om DNT nøkkelen her. ​​​​​​​

Du finner en oversikt over hvor du kan deponere på nøkkel HER, samt spørsmål og svar rundt nøkkelen.

Har du andre spørsmål om medlemsskap? Les flere spørsmål og svar på medlemsservice sine nettsider.