DNT-turer i Skarvheimen

Naturen er svært variert i fjellområdet som fikk navnet Skarvheimen i 1995. Her fins alt fra brede daler og vide flyer til kvasse tinger og stupbratte lier. Skarvheimen ligger mellom de to mer kjente naboene Jotunheimen i nord og Hardangervidda i sør. Området er veldig snøsikkert og passer perfekt for turer på fjellski eller Randonée. 

Turer i Skarvheimen 2022

Har du spørsmål om turprogrammet, kart eller utstyr?

Er du usikker på erfaring som kreves for turen? Vennligst kontakt Tursenteret: info.oslo@dnt.no​​​​​​​

Gradering av turene 

Er du usikker på hvor krevende turene er? De fleste av DNTs fellesturer og aktiviteter er merket med både hvem turen passer for og hvor krevende den er. Les nøye om turen og nivået på forhånd. Da er det lettere å velge riktig tur for deg. 

Ofte stilte spørsmål 

Ønsker du å delta på fellestur eller kurs sammen med likesinnede, turglade mennesker? Da bør du ta en titt på turprogrammet og finne en tur som passer deg! Har du spørsmål angående fellestur eller kurs, finner du et utvalg ofte stilte spørsmål under. 

Turledere og rutene

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og - glede med deltakerne.
​​​​​​​