DNT-tur med hundekjøring

Har du lenge hatt lyst til å prøve hundekjøring? Da kan du bli med oss på tur i vinter og få en rå naturopplevelse sammen med de energiske huskyene. De herlige hundene er alltid fulle av energi og klare for å boltre seg rundt i fjellheimen. I tillegg fryder de seg over å få være sammen med to-beinte som deler samme snø- og friluftsglede som dem selv.

To og to deltakere får tildelt et spann på ca 6 hunder. Den ene står bakpå sleden, mens den andre sitter oppi kjelken (eller snørekjører bak sleden). Så bytter man spannfører halveis eller når deltakerne ønsker det. Dere møter hundene og turleder på hytta.

Turer med hundekjøring vinteren 2022

Ingen kommende aktiviteter.

Har du spørsmål om turprogrammet, kart eller utstyr?

Er du usikker på erfaring som kreves for turen? Vennligst kontakt Tursenteret: info.oslo@dnt.no

Gradering av turene 

Er du usikker på hvor krevende turene er? De fleste av DNTs fellesturer og aktiviteter er merket med både hvem turen passer for og hvor krevende den er. Les nøye om turen og nivået på forhånd. Da er det lettere å velge riktig tur for deg. 

Ofte stilte spørsmål 

Ønsker du å delta på fellestur eller kurs sammen med likesinnede, turglade mennesker? Da bør du ta en titt på turprogrammet og finne en tur som passer deg! Har du spørsmål angående fellestur eller kurs, finner du et utvalg ofte stilte spørsmål under. 

Turledere og rutene

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og - glede med deltakerne.