Tilbud for Bedrifter

Ønsker bedriften din seg annerledes møtelokaler eller å prøve seg på noen spennende aktiviteter på neste personalseminar eller teambuildingstur? Da har vi mange muligheter både lokalt i Oslo og til fjells.

Kobberhaughytta
Kobberhaughytta

Kobberhaughytta i Nordmarka

Hvorfor ikke benytte seg av de særegne mulighetene den flotte marka vår byr på?  Hytta har det som trengs om bedriften ønsker seg møtelokaler midt i Nordmarka samt et kjøkken som servere det dere måtte ønske av gode måltider og drikke. 

I den store peisestua har vi bordplass til 90 gjester.

Friluftshuset på Sørenga
Friluftshuset på Sørenga Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset ligger rett ved Sjøbadet på Sørenga og vil være et inspirasjons- og samlingssted. Her kan dere kombinere møtevirksomhet med spennende aktiviteter som padling eller klatring. 

Breivoll Gård
Breivoll Gård Foto: Henning Hoff Wikborg

Breivoll Gård

Breivoll Gård ligger innerst i Bunnefjorden kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Her er det gode muligheter for bedriften om man ønsker seg møtelokaler, servering eller muligheter for overnatting. 

Sæteren Gård
Sæteren Gård Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Sæteren Gård

På Sæteren Gård i Bærumsmarka kan du ha med bedriften din på et litt annerledes opphold. "Låven" gir gode muligheter for møtelokaler og bespisning samtidig som det store utearealet er er tilrettelagt for lek og moro for store og små.

Fondsbu Turisthytte
Fondsbu Turisthytte

Med bedriften til fjells

Ta med bedriften ut i den norske fjellheimen. Vi tilbyr annerledes møtelokaler. Enten om du ønsker fast opphold, eller hytte-til-hytte; vi fikser det. På hyttene kan dere velge i aktiviteter som: toppturer, sykling, breføring, yoga, hundeslede, kanefart eller isfiske.