Tilbud for Bedrifter

DNT Oslo og Omegn har et rikholdig tilbud til sine medlemmer både lokalt i Osloområdet og i de store fjellområdene i Sør-Norge. Tilbudet består i et bredt utvalg i turer, kurs, aktiviteter og hytter. Om bedriften din ønsker seg annerledes møtelokaler eller å prøve seg på noen spennende aktiviteter på neste personalseminar eller teambuildingstur finnes det mange muligheter både lokalt i Oslo og til fjells.
Fondsbu Turisthytte
Fondsbu Turisthytte

Med bedriften til fjells

Ta med bedriften ut i den norske fjellheimen. Vi tilbyr annerledes møtelokaler. Enten om du ønsker fast opphold, eller hytte-til-hytte; vi fikser det. På hyttene kan dere velge i aktiviteter som: toppturer, sykling, breføring, yoga, hundeslede, kanefart eller isfiske.

Sørenga
Sørenga Foto: Visco

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset ligger rett ved Sjøbadet på Sørenga og vil være et inspirasjons- og samlingssted. Her kan dere kombinere møtevirksomhet med spennende aktiviteter som padling eller klatring. 

Kobberhaughytta
Kobberhaughytta

Kobberhaughytta i Nordmarka

Hvorfor ikke benytte seg av de særegne mulighetene den flotte marka vår byr på?  Hytta har pc-prosjektor, trådløst nettverk, printer, flipover, lerret og overhead.  Hos oss vil du derfor i greie lokaler ha tilgang til de vanlige faciliteter, samtidig som vi garanterer laaaang avstand til plysjbelagte golv og danseband med hammondorgel og hvite bukser.

I den store peisestua har vi bordplass til 90 gjester.

Sæteren Gård
Sæteren Gård

Sæteren Gård

På Sæteren Gård i Bærumsmarka kan du ha med bedriften din på et litt annerledes opphold. Den nye "låven" som var ferdig i 2015 gir gode muligheter for møtelokaler og bespisning samtidig som det store utearealet er er tilrettelagt for lek og moro for store og små.