Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Vil du bli vertskap på Kobberhaughytta?

Kobberhaughytta ligger vakkert til i Nordmarka. Kobberhaugtjern like bak.
Kobberhaughytta ligger vakkert til i Nordmarka. Kobberhaugtjern like bak. Foto: DNT Oslo og Omegn

Nå har du mulighet til å bli bestyrer på DNT Oslo og Omegns storstue midt i Nordmarka. Vi søker nytt vertskap på Kobberhaughytta med overtagelse av driften fra og med høsten 2017.

Vi søker deg/dere som vil gi våre hyttegjester gode opplevelser i flotte naturomgivelser, med et sterkt ønske om å videreutvikle en av våre 23 betjente turisthytter. Som vertskap får du ta del i gjestenes glede over å ferdes i Marka og en umiddelbar respons på jobben du gjør. Du vil bli del av en hyggelig og svært engasjert gruppe hyttebestyrere. 

Kobberhaughytta ligger sentralt i Nordmarka og er et viktig turmål sommer som vinter. Hytta har 30 gjestesenger med ca 3900 overnattinger i året, samt et stort antall gjester på dagsbesøk. Markas flotteste peisestue finner du her, i tillegg til gapahuk ved Kobberhaugtjern og utleie av båter og kanoer. Hytta har adkomst fra Sørkedalen for varetransport. Som ny bestyrer håper vi du brenner for å videreutvikle aktivitetstilbudet på Kobberhaughytta. 

Kobberhaughytta står foran en spennende utvikling, blant annet skal vi utvide overnatingskapasiteten. Den nye bestyreren vil bli sentral i dette arbeidet.

Mandag 28. august kl. 18.00 vil det bli omvisning på Kobberhaughytta med gjennomgang av anlegget, driften og planene for videreutvikling. Det er bomvei og alle må gå eller sykle. Nærmeste parkering er i Søkerdalen

Markas flotteste peisestue.
Markas flotteste peisestue. Foto: Eva Cecilie Simensen
Hytta ligger høyt og fritt og har fantastisk utsikt.
Hytta ligger høyt og fritt og har fantastisk utsikt. Foto: DNT Oslo og Omegn
Grethe Johnsen har drevet Kobberhaughytta siden 2011.
Grethe Johnsen har drevet Kobberhaughytta siden 2011. Foto: DNT Oslo og Omegn

Skrevet av Kari Merete Horne 15. august 2017