Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Toppturer i Jotunheimen - uten klatring

Fannaråken
Fannaråken Foto: Mari Kolbjørnsrud

Jotunheimen er alltid like populær! Norske og utenlandske turister strømmer til denne spektakulære nasjonalparken. Har du lyst til å vandre opp på flere av 2000-metrene, med hyggelige og trygge turledere har du muligheten nå.

Og ikke nok med det; betjente hytter med våre flotte bestyrere tar vel i mot gruppene etter endte turer og serverer middag og varme i stua. Hva mer kan man ønske seg?!

Toppturene går på ruter der klatreutstyr ikke er påkrevd. Det er to turledere på turene og alltid en alternativ løsning om man ikke vil til topps.

På knappene under finner du mer informasjon om våre to toppturer i Jotunheimen.

For dere som ikke ønsker dere helt til topps,  har vi  ledige plasser på andre turer i Jotunheimen. Her har du en oversikt:


Å delta på tur med turleder er en flott måte å bruke ferien på. Våre turledere har gjennomført turlederstigen (utdannelsen) og er svært kompetente og oftest lokalkjente i områdene de er turledere i. Det er trygt og hyggelig å være med på fellestur og våre deltakere gir oss svært høy score på tilbakemeldingene etter tur. Den viktigste årsaken deltakerne på sommerturer oppgir for å delta er at det er sosialt og trygt.

Finn et område og et tidspunkt du ønsker å bli med på tur - kanskje vi kan finne en plass til deg på en av turene.

Lykke til med turplanlegging og god sommer!

Gjendebu
Gjendebu Foto: Sverre A. Larssen
Gjende og Gjendebåten
Gjende og Gjendebåten Foto: Cathrine Dokken

Skrevet av Camilla Horten 19. juni 2017