Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø åpner 24. mai 2017

Astrid Heggdal og Olav Slettebakken er bestyrere på Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø.
Astrid Heggdal og Olav Slettebakken er bestyrere på Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Allerede nå kan du kontakte bestyrerne Astrid og Olav om du har spørsmål eller ønsker å bestille rom. Velkommen til Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø.

Den 24. mai åpner Astrid Heggdal og Olav Slettebakkken dørene til Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø, tidligere Østerbø Turisthytte. De holder åpent helt til 15. oktober, altså ut høstferien.

- Som nytt vertskap på Aurlandsdalen Turisthytte gleder vi oss til sesongen begynner, og håper mange vil komme på besøk til oss i sommer, sier Astrid Heggdal. Hun legger til at de gjerne tar imot bestillinger og spørsmål allerede nå - se info til høyre.

Perfekt for alle aldersgrupper

Astrid forteller at Aurlandsdalen er perfekt for alle aldersgrupper, og ikke minst småbarnsfamilier. Om noen ønsker å ligge flere netter på Aurlandsdalen Turisthytte, finnes her mange muligheter for aktiviteter i nærområdet. Langs elva nedover Aurlandsdalen ligger det mange idylliske badekulper, noe som kan være perfekt for en avslappingsdag i sola.

Ellers er plassen et eldorado for de som ønsker å prøve fiskelykken. Det ligger fiskevann overalt både i nærheten av Østerbø og på veien fra Geiterygghytta og Kongshelleren, som f.eks. Nyhellervatnet og Kongshellervatnet. Vargabreen er også en flott dagstur fra Østerbø, hvor det på turen også ligger et stort fjellvatn med gode fiskemuligheter. Fiskekort kan kjøpes på hytta. Langedalen er et fint utgangspunkt for de som vil gå på korte eller lange dagsturer fra Østerbø.

Kontaktinfo:

Ønsker du å bestille eller har du spørsmål, kontakt bestyrerne Astrid Heggdal og Olav Slettebakken på

Tlf: 483 88 287 / 414 27 444 / 918 17 116.  
E-post: aurlandsdalen@turistforeningen.noÅpningstider:

Sommeren 2017: 24.5. - 15.10.

Bagasjetransport

Turen fra Finse - Geiterygghytta - Østerbø til Vassbygdi er en opplevelse for de som ønsker å gå i flere dager.

- Vi vil være behjelpelige med transport av bagasje fra Geiteryggen for de som trenger det, og så langt det lar seg gjøre, også hente gjester i Vassbygdi om det ikke går buss. Et alternativ til å ende opp i Vassbygdi er å gå fra Sinjarheim til Stondalen, og bli hentet med bil der. For de som ikke har bein til å gå den bratteste delen av Aurlandsdalen er det også mulig å gå opp i veien ved Berdalen, ca 2 timers gange fra Østerbø. Herfra vil vi også kunne tilby transport, sier Astrid.

Aktiviteter på hytteområdet

På området ved hytta er det stor boltreplass både for barn, ungdom og voksne. Her vil bestyrerne satse på mange spennende aktiviteter for barn og ungdom, og blant annet vil volleyballnettet og kanoer være på plass til sesongen starter. Utover sommeren vil det også bli utekonserter og grilling på plenen.

Astrid og Olav lover å gjøre sitt ytterste for å skape en hyggelig atmosfære for sine gjester.


Mer informasjon om Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø

Det vil komme mer informasjon om og bilder fra Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø i løpet av et par uker. Hyttas hjemmeside er under produksjon. Den vil du finne under fanen "Hytter og ruter" - "Betjente hytter".