Åpen kafé for alle våre frivillige 

Foto: Hallgrim Rogn

Torsdag 9. februar setter vi over kaffen, ordner noe å bite i, og ønsker alle våre frivillige - alle våre nåværende og kommende frivillie, velkommen til åpen kafé mellom klokka 11 og 13 i Storgata 3, 3. etage.


Åpen Kafé andre torsdagen i hver måned er for våre frivillige - våre DNT-veivisere. Vi ønsker å tilby dere en hyggelig møteplass hvor dere kan treffe hverandre og oss i administrasjonen. Det er nyttig å komme sammen for å diskustere og dele erfaringer.

DNT-veiviser - hva innebærer det?

Denne gangen kommer Kari Merete Horne, leder av kommunikasjonsavdelingen, for å informere om DNT kampanjen «Kunnskapsåret 2017» og introduksjon til begrepet «DNT-veivisere»

Vi i DNT er så heldige at medlemstallet øker, antall deltakere på turer, kurs og andre aktiviteter øker, og besøkene på DNT-hyttene øker. Vi er veldig glade for at stadig flere gjerne vil ut i naturen. Men det er tydelig behov for kunnskap om friluftsliv, og det er all friluftskunnskapen vi har samlet i DNT vi ønsker at våre DNT-veivisere skal fortelle videre til alle dere møter på deres vei.

Det er dette Kari Merete vil fortelle dere om. Hun har også med seg DNT-veiviser-pakken, som vil bli delt ut på møtet.

Praktisk informasjon:

Tidspunkt: Torsdag 9. februar i tidsrommet kl. 11 - 13. Deretter den andre torsdagen i hver måned.

Sted: Midt i Oslo sentrum - i Storgata 3. Ring på døren ved siden av inngangen til Tursenteret, og fortsett opp til møterommene i 3. etasje. 

Påmelding/Pris: Det er ingen påmelding - bare å møte opp. Ta gjerne med en venn eller to. Tilbudet er gratis.

Nysgjerrig? Alle som er nysgjerrige på hva det innebærer å være frivillig i DNT, er også velkomne. Her kan dere få svar på spørsmålene deres, enten dere ønsker å bruke frivillig-tiden på fjellet, i Marka, på nærturene i Oslo eller på Friluftshuset Sørenga.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 1. februar 2017