Fra i dag kl. 12
​​​​​​​ kan du melde deg på sommerens fellesturer

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Men først er det smart å se igjennom det store tilbudet DNT Oslo har for sine medlemmer - slik at du får meldt deg på akkurat den turen du drømmer om å være med på!

DNT Oslo og Omegn har planlagt alle turer og kurs for sommeren 2017 både lokalt og på fjellet, til vanns og til lands, og igjen er vi stolte over å kunne presentere et stort utvalg aktiviteter. Populære turer gjentas, nye aktiviteter er planlagt og "veiviserne" våre gleder seg allerede til å lede dere gjennom aktiviteten på trygt og trivelig vis.

Fredag 13.januar kl. 12.00 åpner vi for påmelding til alle våre sommer-arrangementer på nett. I Tursenteret i Storgata 3 er vi klare til å hjelpe og vi svarer også på telefonhenvendelser. I det hele tatt ønsker vi å hjelpe deg med å finne din drømmetur.

Smart å gjøre før du bestiller:

- Finn fram medlemsnummeret ditt - eller meld deg inn i god tid før booking.

- Noter deg turnummeret og finn fram til riktig side for påmelding. Husk det kan raskt bli fulltegnet på de mest populære aktivitetene.

- Ta gjerne en telefon til oss noen dager i forveien om du er usikker på om turen passer for deg - telefon 22 82 28 00.

Les om aktivitetene på nett allerede nå:

Allerede nå kan du finne mange av sommerturene på nett, og vi fyller på med turer etterhvert som de blir klare. Du kan derfor lese om turene allerede nå, men ikke foreta påmeldingen før fra fredag 13. januar kl. 12:00.

Voksen:

Vi har så mange turer, kurs og aktiviteter!

Se sommeraktivitetene.

Les om Voksen-tilbudet.

Senior:

Kajakkturer, heldagsturer, markaturer med overnatting, turer i sommerfjellet, og mye mer!

Se alle senior sommeraktivitetene.

Les om Seniortilbudet i DNT Oslo og Omegn.

DNT ung Oslo: 

Når du går inn på linken litt lenger ned og leser om alle turene, kursene og aktivitetene til ungdomsgruppa i DNT Oslo og Omegn, ja, da tror vi at du vil bli imponert! Det er mange aktiviteter å velge mellom for dem fra 13 til 30 år - på fjellet, i Marka og på fjorden.

Her er et lite utvalg:  Stisykkeltur i Nordmarka i begynnelsen av mai, et bredt kajakktilbud med introkurs, grunnkurs og fellesturer, Ferskingkurs i friluftsliv 8. juni og Ferskingtur på fjellet 23. juni, eller hva med en uke Skolefri for dem fra 11-14 med kajakk, orientering, fisking, telt, osv., seks dager blant Jotunheimens høyeste topper i juli, BaseCamp'er, seks dager MASSIV - Breheimen i juli eller Stisykkeltur til Gjendesheim i august.

Se sommer-turene, -kursene og -aktivitetene til DNT ung Oslo - kan bookes fra 13. januar kl. 12:00.

Les om DNT ung Oslo.


DNT fjellsport Oslo:

Dette er gruppen for deg som liker litt ekstra utfordringer på tur.

På programmet for sommeren står blant annet disse aktivitetene: Klatreopplevelser i Lofoten - med Svolværgeita, traversen opp på Vågekallen og klassikeren Bare Blåbær, Brekurs Nigradsbreen, Klatrekurs naturlige sikringer og Fjellsportkurs nivå 1. I skrivende stund er ikke disse lagt inn på nettsiden, men følg med - de kommer etter hvert. 

Søk etter sommer-aktivitetene til DNT fjellsport Oslo

Les om DNT fjellsport Oslo.


Barnas Turlag Oslo og Omegn:

Denne gruppen arrangerer turer, lek og moro for barnefamilier med barn i alderen 0 til 12 år. I skrivende stund er ikke sommer-aktivitetene lagt ut på nettet, men de kommer innen 13. januar. Følg med!

Søk etter sommer-aktivitetene til Barnas Turlag Oslo og Omegn.

Les om Barnas Turlag Oslo og Omegn.

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Skrevet av Camilla Horten 9. januar 2017