Ny perle ved fjorden - velkommen til åpningen av Bekkensten

Bo ved stranden i ett av Oppgårds eldste hus.
Bo ved stranden i ett av Oppgårds eldste hus. Foto: Jostein Langslet

Allerede nå kan du bestille og fra og med 10. juni blir det mulig å overnatte på Bekkensten. Vi inviterer til åpningsarrangement den 7. juni - velkommen til en ny kystperle i Indre Oslofjord med egen strand, flott friområde og hele 14 sengeplasser fordelt på to rom! 

Bli med på åpningen - det blir koselig! 

DNT Oslo og Omegn og Nordre Follo Turlag inviterer til åpning av Bekkensten 7. juni fra kl 17.00.
Alle ønskes hjertelig velkommen til å bli med på feiringen! Det blir visning av hytta, underholdning fra Svartskog Spelemannslag og vi serverer nydelig hjemmebakst fra Svartskog Kolonial. Vi gleder oss over at enda en ny fjordperle blir tilgjengelig for alle og håper du vil være med på markere åpningen av hytta sammen med oss. 

Et av Oppegårds eldste hus

-Dette er et utrolig flott sted - ta med familien og nyt hyttelivet ved fjorden! Du kan komme deg hit med sykkel, kajakk, egen båt, buss eller bil, forteller Jostein Langslet  - driftsansvarlig friluftsliv fjord i DNT Oslo og Omegn.

10. juni åpner vi opp for å kunne bestille plass på hytta. Huset ligger på Follo-siden av Bunnefjorden og ligger fantastisk flott til i tilknytning til et nydelig friområde og knappe kilometeren fra idylliske Svartskog Kolonial. Huset som er fra 1650 er ett av de eldste husene i Oppegård. Trelauget har hjulpet til med oppussing, samt produksjon og montering av inventar og møbler.

Info om Bekkensten

Bekkensten har 14 sengeplasser fordelt på 2 rom. Det er en ubetjent DNT-hytte som du kan åpne med DNT-nøkkelen. Huset ligger veldig tilgjengelig til. Det er innlagt strøm og toaletter nær hytta i et nyopprettet servicebygg. Badetøy blir nesten obligatorisk å ha med. 


Skrevet av Linn Hines 2. juni 2022