Frivillig hos oss? Eller vurderer du å bli det? Bli med på Vår Dag!

Det er givende å være frivillig i DNT!
Det er givende å være frivillig i DNT!

22. mai arrangeres Vår Dag i anledning Frivillighetens år 2022. Dette blir en dag for alle våre frivillige med kurs, foredrag, turer, aktiviteter og åpning av den nye overnattingslåven på Breivoll Gård, samt utdeling av prisen Årets Ildsjel. 


Er du frivillig i DNT? Har du husket å melde deg på Vår dag 22.mai?

I anledning Frivillighetens år arrangerer vi Vår dag på Breivoll Gård. Denne dagen ønsker vi alle frivillige i foreningen velkommen til å delta på ulike kurs, foredrag, turer og aktiviteter. I tillegg deles prisen ut for årets ildsjel. Denne utmerkelsen gis til personer eller grupper med et stort hjerte for DNT Oslo og Omegn, og som har gjort en ekstra stor frivillig innsats i året som har gått. 

Ikke minst er det en dag der det er mulighet til å være sosial og bli bedre kjent med både nye og gamle frivilligvenner.

Du kan også komme på besøk på Breivoll denne dagen uten annen plan enn å være sosial, om du ønsker det. Ta kontakt på: vaar.dag.oslo@dnt.no for program og mer informasjon.

Har du lyst til å bli frivillig hos oss? 

Alle som har interesse for friluftsliv og ønsker å bidra enten i marka eller på fjellet, kan bli frivillig i DNT Oslo og Omegn. Vi har mange ulike tilbud til deg som frivillig, og du er velkommen til å finne en oppgave som passer nettop deg, din tid og dine ferdigheter. 

Hvis du ikke er frivillig, men ønsker å registrere deg som frivillig i DNT Oslo og Omegn kan du gjøre det i vårt frivilligsystem her: https://www.dntoslo.no/frivillig/

Skrevet av Linn Hines 13. mai 2022