Fullt hus da DNT Oslo og Omegn inviterte til medlemsmøte

Mange møtte opp da foreningen igjen kunne invitere til medlemsmøte i Storgata.
Mange møtte opp da foreningen igjen kunne invitere til medlemsmøte i Storgata. Foto: Jørgen Andersen

Etter to år med avlysninger og digitale møter var det med den største glede at DNT Oslo og Omegn endelig kunne invitere til fysisk generalforsamling og medlemsmøte i Storgata. Medlemmene svarte med å fylle foreningens nyoppussede lokaler med godt humør og engasjement.  

Endelig var det duket for fysisk medlemsmøte i DNT Oslos og Omegns lokaler i Storgata 3. Medlemsmøtet ble arrangert som en kombinasjon av foreningens generalforsamling og et utvidet medlemsmøte med status for tilbudet i foreningen. 

Frivilligheten i sentrum 

I DNT Oslo og Omegn står alltid frivilligheten i begivenhetenes sentrum, og med frivillighetens år i ryggen var det naturlig at dette spilte en sentral rolle under møtet. Gjennom kvelden fikk vi høre fra en rekke ulike frivillige fra foreningen vår, både om hverdagen deres som frivillige, og hvordan aktiviteter ble gjennomført i 2021. I tillegg ble det gjennomført en sofaprat med fire frivillige som delte sine erfaringer om hvorfor de ble frivillige i DNT, og hva som motiverer dem til å legge ned en innsats for foreningen vår. Alt i alt en kveld full av inspirerende innslag fra foreningens fantastiske frivillige!  

Flere frivillige ble hedret for sin innsats 

Foreningens hedersbetegnelser henger høyt, og etter to år der disse ikke har blitt delt ut, var det på høy tid å benytte anledningen til å gi en ekstra heder til noen av de som har lagt ned en særlig innsats for DNT Oslo og Omegn i lang tid. Totalt ble det delt ut 9 hedersknapper. Vi vil både gratulere og takke Brynjulf Presthus, Atle Forbord, Odd Trones, Thor Rudsbråten, Anne Mjaaland, Randi Hauger, Torbjørn Aas, Gunnar Vestby og Knut Ivar Edvardsen. I tillegg ble det delt ut en turistknapp i gull. En stor gratulasjon til Siri Hatlen som mottok denne.  

Valg av nye tillitsvalgte  

Under selve generalforsamlingen ble det i tillegg til å godkjenne årsberetning og -regnskap gjennomført valg til sentrale posisjoner i foreningen. Vi vil gratulere styreleder Christian Reusch med gjenvalg som styreleder i DNT Oslo og Omegn. I tillegg får han med seg Marianne Bang Hansen og Ida Thue Stokstad i hovedstyret. Avtroppende styremedlemmer ble også takket av. Videre ble Karoline Teien Blystad og Stig Solberg valgt til rådet, Harald Irgens-Jensen ble gjenvalgt som rådsordfører, og Bitten Sveri ble gjenvalgt til valgkomiteen. Vi gratulerer alle med viktige verv i foreningen.  

Tusen takk til alle som deltok, og en særlig takk til de frivillige som delte sine erfaringer, kunnskap og engasjement med alle deltakerne.