Endelig: Vi inviterer til frivillig kafé igjen!

På åpen kafé for frivillige får du en kopp kaffe og noe å bite i og du blir kjent med andre frivillige.
På åpen kafé for frivillige får du en kopp kaffe og noe å bite i og du blir kjent med andre frivillige. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Bli med på frivillig kafé på Skar leir i Maridalen tirsdag 26.oktober kl 11.30. På grunn av Covid-19 er det lenge siden vi har hatt denne månedlige kafeen. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne invitere til oppstart igjen!

Skar ligger innerst i Maridalen. Her er det mulighet for parkering og stedet kan også nås med buss, nr. 51 Maridalen.  Rett på innsiden av porten ved parkeringsplassen ligger det en rød varmestue og her møtes vi.

Omreisende kafé noen måneder fremover

Normalt arrangeres åpen kafé for frivillige i DNTs lokaler i Storgata 3. Der pågår det nå en ombygging, så mens lokalene er stengt, vil vi ha en omreisende kafé på noen av de fine arenaene vi har her i DNT Oslo og Omegn. Denne gangen inviterer vi til Skar leir i Maridalen. På Skar finnes det et svært aktivt dugnadsmiljø, som produserer både ved, møbler og broer til DNT.

I tillegg har det blitt et sted hvor det ukentlig foregår aktiviteter for barn og unge som får mulighet til å drive arbeidstrening eller erfare friluftslivets gleder. Her skapes det utrolig mye verdi for DNT og dette miljøet mottok i år DNTs nasjonale dugnadspris for sin innsats.

Utdeling av DNTs Dugnadspris for 2021 til Frivilligmiljøet på Skar Leir i Oslo.
Utdeling av DNTs Dugnadspris for 2021 til Frivilligmiljøet på Skar Leir i Oslo. Foto: Kari Merete Horne

På frivillig kafeen 26.oktober får du mulighet til å møte noen av de mange aktive frivillige som jobber på Skar, og bli bedre kjent med aktivitetene som foregår der.

Dette er åpen kafé for frivillige

Dette er et åpent arrangement for alle våre frivillige. Her får du en kopp kaffe og noe å bite i mens du blir kjent med andre frivillige. Det er de frivillige selv som arrangerer og gjennomfører kaféen. Det er alltid uformelt og god tid til å prate, utveksle erfaringer og bli kjent med andre frivillige. Ofte er det også et innslag av faglig påfyll.

PS: Neste frivillig kafé arrangeres onsdag 8.des på Friluftshuset på Sørenga.

Vel møtt!

Skrevet av Siri G. Bekkhus 18. oktober 2021