DNT ung Oslo har vinterens kuleste turer!

Spennende vinterprogram!

I vinter arrangerer DNT ung Oslo nesten 30 turer! På programmet står alt fra rolige hytteturer i Marka, til toppturer i Jotunheimens bratteste fjell og ukesturer på Hardangervidda. Turene er delt opp i aldersgrupper, så du er garantert å møte jevnaldrende! Flere av turerne er for deg mellom 13 og 19 år, en aldersgruppe vi satser særlig på fremmover.

Ikke vært med før? Vi vil gjerne ha deg med!

Dersom du ikke har vært med oss på tur før og lurer på om dette kan være noe for deg, oppfordrer vi deg til å ta sjansen! Heldigvis gjelder ikke Fjellvettregelen ”Gå aldri alene” på DNT ung-turer! Mange som er med på våre turer kommer nemlig alene, men i løpet av turen blir man kjent med de andre deltagerne – de har samme interesse og er like gamle som deg. Vi garanterer vi at du vil få mange nye venner! DNT ung Oslos turledere er også ungdommer som elsker å være på tur. De har masse erfaring og vil sørge for et morsomt, inkluderende og trygt arrangement både for nybegynneren og den mer erfarne. 

En smakebit på noen av vinterens turer

I vinter tar vi deg med til våre koselige hytter i Oslomarka hvor det blir masse tid til god mat og avslapning. Frister det kanskje mer med skitur fra hytte til hytte på fjellet? Da kan du være med oss til Hardangervidda. Eller er du glad i toppturer? Da vil du kanskje være med oss til Jotunheimen og teste noen bratte fjell!!?

Trivelig skitur på Krokskogen med hyttekos og god mat. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette turen for deg!

Opplev en helg med skitur fra hytte-til-hytte i Hardangerviddas sagnomsuste landskap når sola begynner å varme og kveldene blir lengre.

En helg til fjells for deg som ønsker å lære toppturens kunst og enestående skjønnhet, godt blandet med god mat, selskap og Turistforeningens kanskje flotteste hytte.

BaseCamp, snøhuletur og tungtvannsaksjon

Digger du BaseCamp like mye som oss? Om sommeren er BaseCamp signaturarrangementet vårt, og i år slår vi til og 

arrangerer en firedagers Vinter BaseCamp der den nysgjerrige kan få testet flere vinteraktiviteter, som topptur på ski og snøhulegraving.

Vi har dessuten også en egen snøhuletur til vakre Finse. Vi utforskart området rundt Finsehytta og bruker store deler av dagen på å grave flotte snøhuler, som vi kan sove i. Hvis du ikke har sovet i snøhule før, og synes det høres kult ut, så har du sjansen nå!

Du som er mellom 13 og 16 år har muligheten til å dra på tidenes kuleste vinterferie! Vi arrangerer aktivitetsleir på Gjendesheim. Her skal vi isfiske, gå turer fra hytta og grave snøhule, før vi koser oss med god mat og spill om kvelden. Dette blir en sosial og spennende vinterferie. Er du med?

Er du 19 år eller eldre og har lyst på en ekstra spennende utfordring, kan du melde deg på DNT ung Tungtvannsaksjonen. Vi går i krigsheltenes fotspor på Hardangervidda og ender på Vemork kraftverk på Rjukan. Er du like tøff som Claus Helberg og Co?


Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss på ung@dntoslo.no hvis du har spørsmål!

Må jeg være medlem for å være med på tur?

Du trenger ikke være medlem i DNT ung Oslo for å være med på turene våre, men turene har egen pris for medlemmer, og i de aller fleste tilfellene vil det lønne seg å melde seg inn før du melder deg på turen.

Hvordan blir jeg medlem?

Når du bor i Oslo og Akershus, er mellom 13 og 26 år og er medlem i DNT blir du automatisk med i
DNT ung Oslo.