Selvgranskende høstmøte

Med stand up-komiker Jonas Kinge Bergland i rollen som konferansier fikk de fremmøtte på årets høstmøte et skråblikk på Turistforeningen og norsk turkultur. Etter det fulgte høydepunktene som perler på en snor. 

Med et godt som fullsatt Gamle Logen var rammene perfekte for årets Høstmøte. Og latteren satt løst da Kinge Bergland gikk Turistforeningen i sømmene med et kritisk skråblikk. Han ble etterfulgt av daglig leder, Henning Hoff Wikborg, som presenterte DNT Oslo og Omegns nyskapende Sørenga-prosjekt og den nye langruten MASSIV.Videre fikk Arvid Kampesveen, Arnfinn Steihaug og Anne Sofie Kolderup utdelt hedersknapp for den formidable innsatsen de har lagt ned over mange år.

Prikken over i'en satte Sharam og Kaweh med sitt imponerende turforedrag "Fra ørken til isøde". De to kom til Norge som kurdiske flyktninger og er i dag hekta på friluftsliv. De selvtitulerte Nansen-kurderne kom med spennende refleksjoner på de enorme spranget de har vært med på fra livet som flyktning til deres siste Grønlandsekspedisjon.