Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Book deg en selvbetjent hytte i vinterferien

Trulsbu i ligger flott til i Lundadalen, Breheimen
Trulsbu i ligger flott til i Lundadalen, Breheimen Foto: Marius Dalseg Sætre

Med det nye eksklusive medlemstilbudet kan du bestille våre selv- og ubetjente hytter i fjellet helt for deg selv. Hva med med å booke deg en hytte i vinterferien? I denne artikkelen får du tips til hytter som har ledig plass og hvor vinterrutene er kvistet. 

Hyttene har fastpris per døgn

Prisen for overnatting blir lik for alle våre selv– og ubetjente hytter; 1000 kroner per døgn i helgene og i vinterferien og påskeferien, og 600 kroner i midtuke (mandag til torsdag). Fastprisen er for hele hytta, uavhengig av hvor mange dere er. Vi forutsetter at alle våre gjester tar ansvar for å følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. 

Når blir det kvistet?

På vinteren blir de mest brukte vinterrutene i fjellet i Sør-Norge merket med kvist. Rutene er lagt av erfarne fjellfolk som vet hvor det er trygt og best å gå. 

Se kvistekart og datoer for kvisting

Hytter med ledig plass og kvistet løype frem til hytta:


Dette er et eksklusivt medlemstilbud

For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du være DNT-medlem. 


Trulsbu i Breheimen
Trulsbu i Breheimen

Oversikt over alle hyttene

DNT Oslo og Omegn driver 52 selvbetjeningshytter og 1 ubetjent hytte i fjellet. De fleste hyttene ligger langt til fjell med omgivelser du sent vil glemme. Hyttene er utstyrt med alt du trenger av kopper og kar, mat, ved og gass.

Se alle hyttene​​​​​​​