Vinterens seniorturer i fjellet

Samhold, turglede, frisk luft, dyktige turledere, sjarmerende hytter, flotte turer og trygghet. Ja, dette er ingrediensene for vinterens DNT-turer. Meld deg på, og du får et minne for livet! 

Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Opplev fantastisk Jotunheimen
Opplev fantastisk Jotunheimen

Fjellskiturer med skredblikk på Gjendesheim

Dato: 14 - 18. mars
Vi tar med oss fjellskia til Jotunheimen og Gjendesheim for noen herlige vinterdager med flotte skiturer, fine nedkjøringer og erfarne vinterturledere som forteller oss hvordan de vurderer snø- og skredforhold på turen. 

Les mer og bestill

Fellestur foran Rondvassbu
Fellestur foran Rondvassbu

Skitur med skredblikk i Rondane

Dato: 11 - 14. mars
Rondane er et fjellområde som er attraktivt for både toppskiløpere og hytte-til-hytte-vandrere. I løpet av dagene på Rondvassbu vil vi få flere skiturer i kvistede ruter med mulighet for morsomme avstikkere for å kjenne på snøforholdene.

Les mer og bestill

DNT-tur til Fondsbu
DNT-tur til Fondsbu

Ski og turopplevelser på Fondsbu

Dato: 21 - 25. mars
Hvis du har lyst til å komme opp i det virkelige ville vinterfjellet, bør du bli med på denne turen i Jotunheimen.  Området byr på flotte skiforhold mellom ville, vakre tinder, og det blir lagt opp til flotte dagsturer.

Les mer og bestill

Krækkja i vinterdrak
Krækkja i vinterdrak

Vårskitur til Krækkja

Dato: 11 - 15. april 
Hardangervidda nasjonalpark er et paradis å ferdes i på ski og i løpet av de dagene dette vintereventyret varer skal vi gå flere, fine og trivelige dagsturer med Krækka turisthytte som utgangspunkt. 

Les mer og bestill

Smitteverntiltak på turer og hytter

Deltakerne må ha med hånddesinfiseringsmiddel og munnbind til egen bruk. Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. Våre turledere og bestyrere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.