Vinterfjellet kaller!

Iungsdalshytta
Iungsdalshytta Foto: Roy-Erik Sund

DNT Oslo og Omegn byr på et stort og ekte turprogram i vinterfjellet, og inviterer store og små på nydelige turer og morsomme aktiviteter. Våre frivillige turledere gleder seg enormt til endelig å komme til fjells sammen med nye og tidligere deltakere.

Vinteren 2020 forsvant i pandemien, og vi gleder oss derfor ekstra mye til å gjennomføre både hytte-til-hytte-turer og baseturer i fjellet i 2021.

Nytt for 2021:

  • Turene starter og ender på samme sted, stort sett. Dermed kan de som ønsker det bruke egen bil til oppmøtestedet. 
  • Transport er ikke en del av årets pakketilbudet. Oppmøtetid og -sted blir allikevel tilpasset når busser og tog ankommer der det er mulig, slik at man kan kjøpe billetter på egenhånd. Dette er også et rimeligere alternativ for deltakerne. 
  • Baseturer blir satt opp i vinter - også for voksne. Da bor vi på samme, betjente hytte i flere døgn og tar dagsturer. På baseturene blir det innslag av hundekjøring, randoturer, gourmet-mat, toppturer og aktivitetsledere for barn.
  • Hytte-til-hytte-turene, som måtte avlyses forrige vinter, er igjen satt opp i 2021. Det gleder vi oss til, og vi vet at turlederne gleder seg stort over dette!
  • Lettere å finne fram i turtilbudet til DNT Oslo og Omegn - gå inn på DNT-turer i vinter

Slik bor vi på DNT-hyttene vinteren 2021

Våre bestyrere på fjellhyttene tar dere vel i mot, med varme i stua og deilige måltider. Her skal dere ikke mangle noenting! Det er forhåndsbooking på alle hytter også i 2021, slik at alle gjester vil oppleve god plass.

Hyttene våre er svært forskjellige i form og størrelse, og ikke alle har like store oppholdsrom. Derfor er det svært viktig at alle gjester tar hensyn og passer på å holde avstand og ha god køkultur.

Her er noen smakebiter fra vinterprogrammet. Når du klikker på den røde teksten, får du all informasjon om turen og kan melde deg på:

Voksne:

Hytte-til-hytte-turer:

Baseturer:


Glitterheim
Glitterheim Foto: Jasemin Folvik

​​​​​​​Senior:


Krækkja
Krækkja Foto: DNT Oslo og Omegn

​​​​​​​Barnas Turlag: Foto: Jan Gunnar Jacobsen
Sota Sæter
Sota Sæter Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Du som er medlem i DNT får medlemspris på DNT-turene. Her kan du lese om medlemskap og melde deg inn.

VELKOMMEN TIL FJELLS I VINTER!

Sandhaug
Sandhaug Foto: Camilla Horten

Skrevet av Camilla Horten 22. desember 2020