Hyttebooking for 2021

Fra 3. november kan du bestille plass på Veslefjellbua på Venabygdsfjellet for vinteren og våren 2021.
Fra 3. november kan du bestille plass på Veslefjellbua på Venabygdsfjellet for vinteren og våren 2021. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Har du begynt å tenke på hyttetur på fjellet til vinteren og våren? Vi åpnet bookingen av selvbetjeningshyttene, selvbetjeningskvarterene og ubetjente hytter på fjellet og i Marka 3. novemberBesøk på DNT-hyttene må fortsatt forhåndsbookes.

Det blir fortsatt forhåndsbooking av DNT-hyttene. For de fleste av dem vil det være booking av hele hytta eller seng for seng, som tidligere. Men noen av hyttene på fjellet endres fra å bestille hele hytta til booking av seng for seng, blant andre Navarsete og Kljåen.

I første omgang åpner vi for booking fra 1. januar til 1. mai 2021. Nye prislister finner du her

Hyttebooking - slik gjør du

Frem til nå har vi sagt at det alltid er plass på hyttene og at ingen blir avvist. Slik blir det altså ikke i år. Du må forhåndsbestille seng via ut.no. Bestilling av hytter på nett er nytt for mange, også for oss. Men vi er trygge på at det skal være enkelt og brukervennlig for deg å bestille og bruke hyttene våre. Gjennom vår online bestilling reserverer du en sengeplass på hytta, på enkelte hytter må du reservere hele hytta for å oppfylle kravet om 1 meters avstand. 

Sikre deg en overnattingstur til Røyrivannskoia i Østmarka - fra 3. november kan du booke!
Sikre deg en overnattingstur til Røyrivannskoia i Østmarka - fra 3. november kan du booke! Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Siri G. Bekkhus 8. oktober 2020