Ekspedisjonskveld med foredrag, mat og kaffe på Kobberhaughytta 23.9.!

Andreas og Elise Theoline Skagøy forteller om sitt år på villmarkseventyr.
Andreas og Elise Theoline Skagøy forteller om sitt år på villmarkseventyr. Foto: Andreas Skagøy.

Et villmarksforedrag, et reiseforedrag, rykende varm gulasjsuppe, kaffe og kake i peisestua hos Grethe på Kobberhaughytta - og alt dette for bare 200 kroner! Ta bena, joggeskoene eller sykkelen fatt - peisestuen på Kobberhaughytta er varm fra kl. 18 onsdag 23. september.

Meld deg på

og kom!

Onsdag 23. september inviterer Hvitserk, til en hyggelig helaften på Kobberhaughytta, DNT Oslo og Omegns fantastiske storstue i Nordmarka.


Det første foredraget starter kl. 18:30. Friluftsparet Andreas og Elise Theoline Skagøy kommer og forteller om "Vegen til villmarka" - om hvordan de solgte leilighet og forlot jobb og studier i jakten på noe større enn dem selv. Og de fant det de lette etter blant villrein, furuskog og forblåste vinterfjell. "Vegen til villmarka" er et spennende og inspirerende foredrag, spekket med gode bilder og små filmsnutter. I høst er paret også aktuelle med boka "Et liv ute", hvor de med fortellerglede, naturglede og vakre bilder beskriver et helt år på villmarkseventyr.
I det neste foredraget vil Hvitserks Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi ta oss med på en reise til de klassiske og overraskende turmålene, fortelle om spennende menneskemøter og fantastiske naturopplevelser. For det siste halvannet året har de reist til all verdens kriker og kroker for så å samle turopplevelsene i boka "Verdens fineste fjellturer" - en skikkelig inspirasjonsbok!
Tidspunkt og servering: Grethe tenner opp i peisen slik at peisestua i Kobberhaughytta er varm fra kl. 18:00. Gulasjsuppe og rundstykker serveres i forkant av første foredrag, som starter kl. 18:30. I pausen serveres kaffe og kake. 
Pris og påmelding: Billettprisen er kr. 200,- inkludert mat og må forhåndsbetales. Send påmelding til maria@hvitserk.no - Det er begrenset antall plasser!
Hvitserk er en av DNT Oslo og Omegn sine samarbeidspartnere.
Fra kl. 18 er det fyr i peisen på Kobberhaughytta.
Fra kl. 18 er det fyr i peisen på Kobberhaughytta. Foto: DNT Oslo og Omegn
Fra en fantastisk tur i Georgia.
Fra en fantastisk tur i Georgia. Foto: Hvitserk

Skrevet av Siri G. Bekkhus 17. september 2015