Nettbutikken er åpen hele påsken

Foto: Marius Dalseg Sætre

Har du det du trenger til påsken? Når du handler friluftsutstyr i nettbutikken vår går 10 % tilbake til DNT. 

Det blir en annerledes påske i år, der nærtur blir hovedaktivitet. Heldigvis har vi i Norge en rekke muligheter for uteaktivietet og drøssevis av stier å velge mellom tett på der vi bor.

15 % medlemsrabatt

Vi har samlet tips til det som er kjekt å ha med på nærtur i påsken og som du kan bestille fra dntbutikken.no, samme hvor du bor i landet.

– DNT har hatt nettbutikk i mange år, men i februar fikk den seg en etterlengtet oppgradering. Nå er vareutvalget større og bedre, og det er lettere for deg å finne frem til det du er ute etter. Som medlem får du fortsatt 15% medlemsrabatt, men dersom du hadde profil i den gamle butikken må du lage deg en ny, sier Silje Bunæs i DNT. 

10 prosent av det du kjøper går tilbake til DNT, et kjærkomment bidrag i en tøff periode for organisasjonen med stengte hytter og avlyste turer. 

Vær trygg på hvor du går

Nå som svært mange er på jakt etter nye stier og måter å oppleve nærområdet på er det en fordel med kart og kompass. Kart er ferskvare og endres fra tid til annen. Ta med barna på leken og finn frem til nye stier og veier!

Hold varmen i køya

Sosiale medier domineres for tiden av fargerike poster av store og små som lufter hengekøyene sine. For å unngå å bli kald over rompa, anbefaler vi underdyne eller liggeunderlag

Grunnleggende utstyr

Her finner du alt fra termos, kopper, spikkekniver, sekker, sitteunderlag, kart og kompass. 

Drøm deg vekk 

Vi har også gode priser på en høy stabel bøker. Hva med fuglebok, Gyldendals store nordiske flora, saltsvannsfisker, nærturinspirasjon eller Are Kalvøs hyttebok fra helvete? 

Kjærlighet og pleie

Nå har du faktisk bedre tid til å stelle med turutstyret ditt, om det så er å vokse turbuksa, pusse fjellskoene eller lappe teltet. I nettbutikken finner du den svenske miljøvennlige serien OrganoTex, en biologisk, lett nedbrytbar tekstilimpregnering. Den fungerer både på syntetiske materialer som polyester og polyamid samt på naturmaterialer som bomull, ull og lin.

Lek med på turen

Vi har en rekke leker til barna. StoryCubes får i gang praten og fantasien og passer for alle i familien. Det beste av alt er at det ikke tar stor plass i sekken.  

Foto: John Petter Nordbø

Lurer du på noe? 

Se våre ofte stilte spørsmål: faq 

 Vi er også tilgjengelige på mail - info@dntoslo.no -  for spørsmål om utstyr og på chat.