DNT lanserer familiemedlemskap

Foto: DNT Oslo og Omegn

DNT tilbyr familiemedlemskap fra 2016.Men er dere litt smarte og melder dere inn i løpet av 

6. eller 7. septembervia dnt.no

, får dere resten av 2015 på kjøpet! Dette

gjelder alle nye medlemmer - uansett medlemskategori

- og kun disse to dagene. 

Foto: DNT Oslo og Omegn

Møt opp på Kom deg ut-dagen og/eller meld deg inn på nettet

Familiemedlemskap:

Møter dere opp på et av DNT Oslo og Omegn sineKom deg ut-arrangementer søndag 6. september, vil dere få informasjon om familiemedlemskapet og det spesielle tilbudet som gjelder kun denne dagen, samt 7. september. Skulle du glemme å gjøre innmeldingen når du kommer hjem søndag kveld, har du altså muligheten mandag 7. september frem til kl. 24. 

Og kommer du deg ikke på Kom deg ut-dagen, er det altså bare å gå inn på dnt.noNye familiemedlemskap:

Når du går inn på nettet for å melde dere inn, vil nettløsningen hjelpe dere med å finne den medlemskategorien som lønner seg for dere. Når familiemedlemskap blir valget, får barna i nyinnmeldt familie tilstendt aktivitetsheftet "Turpasset" og kosedyret Turbo Fjellrev i posten.

Andre gode grunner til å starte medlemskapet 6./7. september, er at mange av hyttene våre fremdeles er åpne, stiene er merket og ikke minst er det et vell av turer og aktiviteter å være med for alle aldersgrupper både på fjellet og i nærmiljøet. En god del aktiviteter er gratis for medlemmer, blant annet mange av nærturene. Så er du ikke medlem allerede, ikke nøl, dette er et meget godt tilbud! 

Når familiemedlemmene allerede er medlemmer:

Er familiemedlemmene allerede medlemmer hver for seg? Da kan dere gå inn på dnt.no/MinSide i løpet av 6. eller 7. september og sjekke om det lønner seg for dere, og så eventuelt oppgradere til familiemedlemskap for 2016 allerede nå. Felles faktura for hele familien kommer først i november.

Tilbudet gjelder ALLE medlemskategorier:

Alle nye medlemmer som melder seg inn via dnt.no i løpet av 6. eller 7. september vil få medlemskap for 2016, og resten av 2015 på kjøpet. Bedre kan det vel ikke bli!

Hva koster et medlemskap?

Her kan du lese om DNT Oslo og Omegn sine kontingentsatser for 2016.

Hva innebærer medlemskapet?

Som medlem kan du benytte deg av over 500 hytter fordelt over hele Norge, mangfoldige mil med merkete stier og ruter, du kan handle turutstyr til medlemspris i nettbutikken eller i Storgata 3 i Oslo, og du kan bli med på utallige turer og arrangementer. I tillegg har du som medlem i DNT Oslo og Omegn flere andre medlemsfordeler, f.eks. rabatt på forsikringer i Gjensidige.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 2. september 2015