NÆR turinspirasjon 2020

Nå passer det fint at vårt magasin stappfullt av nær turinspirasjon akkurat er kommet!
Nå passer det fint at vårt magasin stappfullt av nær turinspirasjon akkurat er kommet! Foto: Marius Dalseg

Nå er det tur i skogen på egenhånd som gjelder! Les brosjyren NÆR turinspirasjon 2020 og bli inspirert. Bare husk at markahyttene er stengt inntil videre. Heldigvis har vi 2.200 km med blåmerkede stier som inviterer til fine nærturer.

Medlemsmagasinet "NÆR turinspirasjon 2020"  er nå på vei ut til alle medlemmer i DNT Oslo og Omegn. Magasinet kommer sammen med Fjell og Vidde og vil være hos medlemmene i starten av april.

Det passer kanskje ekstra godt å få inspirasjon til nært friluftsliv nå som vi har avlyst alle turer og aktiviteter en tid fremover  - for å gjøre vårt i dugnaden for å hindre spredning av Koronaviruset.

Men nå er det tur på egenhånd som gjelder - det er slik du holder deg i form nå! Se gjerne side 24 til 25 hvor vi foreslår: 

  • en tur på Kyststien fra Breivoll Gård og nordover,
  •  "Den store Losbyrunden" - foreslått av Lørenskog Turlag
  • "Rundtur Fløyta" - anbefalt av Asker Turlag

Du må bare være oppmeksom på at de ubetjente hyttene i Marka nå er stengt. Dette gjelder også våre betjente anlegg.

I mellomtiden kan du lese NÆR turinspirasjon 2020 og planlegge hytteturer du kan ta når alt har åpnet igjen. God planlegging :-)

Våre kjære turledere gjør seg nå klare til en ekstra dugnadsinnsats. De vil inspirere til hverdagsturer ved å legge ut nye turforslag og inspirasjon til uteaktiviteter på UT.no.

Vi anbefaler alle som kan, å ta en tur ut hver dag! Mer enn noen gang, kan vi kjenne på hvor viktig det er med en tur ute i naturen. Pass godt på venner og familie - oppmuntre gjerne til fine turer. Kanskje kan du som er DNT medlem ta litt ekstra ansvar for å bidra med konkrete tur og aktivitetstips?

Husk bare å holde avstand og følg rådene fra myndighetene: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

God tur!

Skrevet av Siri G. Bekkhus 2. april 2020