Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Seniorkatalogen 2021 kommer i uke 3

I uke 3 kommer Seniorbrosjyren med programmet for 2021.
I uke 3 kommer Seniorbrosjyren med programmet for 2021. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Denne gangen sender vi ut Seniorbrosjyren sammen med Fjell og Vidde, slik at den ligger i postkassen i månedsskiftet januar/februar. Vi forventer også at vi har brosjyren i Tursenteret i Storgata 3 i Oslo fra ca 20. januar. 

Seniorprogrammet for 2021 er stort og variert, akkurat som før pandemien. Akkurat nå er det mange som jobber for å gjøre brosjyren klar for trykking og utsending. 

- Vi planlegger aktivitetene som vanlig, men vi må selvsagt vurdere hva som kan gjennomføres og hvordan når vi ser de til enhver tid gjeldende smittevernreglene, sier May-Liss Hansen, rådgiver Senior i DNT Oslo og Omegn. 

Brosjyren vil kunne hentes i Tursenteret fra uke 3, ca fra 20. januar 2021.

Alle medlemmer over 65 år får også brosjyren i posten sammen med Fjell og Vidde i slutten av januar/månedsskiftet januar-februar, så sant man ikke har valgt bort papirutgaven av Fjell og Vidde.

May-Liss Hansen forteller at det vil bli lagt ut en digital versjon av Seniorbrosjyren på nettsiden så snart den er klar. 

Hun legger til at nå er det bare å glede seg til turer og aktiviteter i 2021. De første aktivitetene var planlagt å starte i uke 2.

- Men på grunn av de nye smittevernsreglene i Oslo kommune må vi legge alt på vent til 21. januar. Vi gjør løpende vurderinger av hvilk aktiviteter som kan gjenåpnes fra 21. januar, så følg med på våre nettsider, avslutter May-Liss.

Foto: Eivind Haugstad Kleiven
Foto: Lisbeth Hildremyr

Artikkelen er oppdatert 8. januar 2021.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 5. januar 2021