Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Sandras Julegavetips en uke før jul

Har du fremdeles noen å kjøpe julegave til? Sandra i Tursenteret i Storgata 3 har funnet frem elleve supre gaver som koster fra 40 - 700 kroner. Gaver til alle som liker å være ute!

I Storgata 3 finner du gaver i alle prisklasser, og til alle turglade - på alle nivåer! Vi spurte Sandra Røssum som er turveileder i Tursenteret om hun har noen julegavetips som ikke koster så mye Det hadde hun! Når du klikker på den røde teksten, kan du lese mer om hvert produkt i nettbutikken. Men for å være sikker på å få varen i tide, må du ta turen til Storgata 3 i Oslo sentrum. 

"Fjellfloraen, den lille" til 40 kroner, er fin å ha med i lommen. 

Bees Wrap, et miljøvennlig og naturlig alternativ til plastoppbevaring. De nydelige arkene av økologisk bomull er innsatt med bivoks, jobajoba-olje og treharpiks.

DNT-koppen i emalje, rommer 3,7 dl. Kruset er laget i emaljert stål og har et enkelt design med retrovibber som flørter med svunne tider. Koppen er perfekt å bruke til hverdags og tur, og settes pris på av både liten og stor.

DNT-kalenderen for 2020 med inspirerende turbilder (utsolgt - men kommer inn igjen fredag 20. desember!)

Solcellelader og lykt er skikkelig praktisk

Drikkeflaske til barn; Kids Wide Mouth With Straw Lid er en drikkeflaske som holder eplejuicen kald i opptil 24 timer. Den er laget i rustfritt stål med dobbel vegg. Perfekt for små og store eventyr, enten barna skal til skogen eller til skolen. Overflaten er ru for å sikre et best mulig grep. Silikon-bunnen gjør at den lett kan stå på glatte overflater. Lokket har sugerør, så det er lett for barna å drikke. Ikke beregnet til varm drikke.

Bli kjent i Nordmarka: Boka"Nordmarkas beste turer. Til fots, på ski, til vanns og på sykkel" av Gunnar Kagge. Marka er ikke bare natur, det er mye kultur og historie mellom trærne og på småbrukene. Turene blir morsommere når man vet mer om hvor gutta på skauen tok imot slipp, hvor det ble sett troll, hulder og bjørn. Her får du anekdoter, historier, tips, råd og gode beskrivelser av alle turene.

Boka Norske Utedoer av Thor Gotaas og Roar Vingelsgaard er en rikt illustrert historie om norske utedoer fra middelalderen fram til i dag. Hva tørket man seg med før dopapirets tid? Hvorfor hang det kongebilder på utedoene? Hvordan var de ulike tradisjonene landet rundt? Og hvorfor varierte størrelsen på dohullene?

Lakenpose i silke - som passer perfekt til DNT-hyttesengene!

Varmeskjørt fra Bergans som passer perfekt enten du er på topptur, i skibakken eller går en tur i marka.  Hel, delbar toveis glidelås på venstre side for enklere å ta av og på. Glidelås på høyre side for ekstra bevegelsesfrihet.

Vil du heller handle brukt? Sjekk Bruktstativet i Tursenteret - et skikkelig miljøvennlig alternativ!

Tursenterets åpningstider og kontaktinformasjon finner du her: Tursenteret i Storgata 3 i Oslo

I Tursenteret i Storgata 3 får du julegaver fra 40 kroner og oppover.
I Tursenteret i Storgata 3 får du julegaver fra 40 kroner og oppover. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Skrevet av Siri G. Bekkhus 17. desember 2019