Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Vinterferie med Barnas Turlag er topp!

På skitur fra Fondsbu mot Utsikten.
På skitur fra Fondsbu mot Utsikten. Foto: André Marton Pedersen

Det er på tide å legge planer for vinterferien! Bli med Barnas Turlag, da vel! Nyt fridagene i storslåtte Jotunheimen eller på en kortreist, leken "ekspedisjon" gjennom Lillomarka. To gode vinterferietips:

Turboteamet til Fondsbu i vinterferien (barn fra 4 år og oppover ifølge med voksne)

Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Turboteamet inviterer Fondsbu sine gjester med på snølek, skiturer, kos rundt bålet og eventyrstund. Bestyrer Solbjørg varter opp med nydelig lokal mat. Turboteamet er på plass fra mandag 17. til fredag 21. februar, og da kan vi love at det bli masse lek og moro. Bestill opphold på hytta her.

Mini-ekspedisjon i Lillomarka (7-12 år)

Klar for en skitur med overnatting? Ta med barna på en liten ekspedisjon gjennom vintervakre Lillomarka. Turen går 22.-23. februar. Vi starter fra Snippen stasjon, overnatter på Fjellvang og Nydalshytta og avslutter turen på Romsås dagen etter. En fin anledning til å bli kjent med andre skiglade familier og en super avslutning på vinterferieuka.


AVLYST: Vi har dessverre måttet avlyse denne turen. Vinterdager i Femundsmarka (9-12 år)

Bli med til Svukuriset og opplev Femundsmarka på sitt aller beste. Med base på den tidligere fjellgården skal vi smake på villmarkslivet - med flotte skiturer, snølek og nydelig kortreist mat. Femundsmarka nasjonalpark er et eventyr med sine hvite vidder og magiske gammelskog. Felles busstransport til og fra Elgå gjør dette til en behagelig og miljøvennlig tur. Første natta overnatter vi på Femund Fjellstue, og deretter går vi på ski inn til Svukuriset (9 km). Turen går fra 16.-20. februar.

Arkivfoto fra vinterferie på Fondsbu.
Arkivfoto fra vinterferie på Fondsbu. Foto: Sindre Thoresen Lønnes
Skitur i Marka!
Skitur i Marka! Foto: Julie Maske
Gøy i snøen. Arkivfoto.
Gøy i snøen. Arkivfoto. Foto: Merete Haberstad

Artikkelen er oppdatert 24.01.2020.