Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Hvem fortjener Ildsjelprisen i 2019?

Nå får du litt mer tid til å nominere gode kandidater. Vi utsetter utdeling av prisen til Frivilligfesten våren 2020. Frist for å nominere er utvidet til 15. mars 2020.

I jubileumsåret  ble det opprettet en helt ny pris for å markere den store dugnadsinnsatsen som gjøres hver eneste dag, av et stort antall ildsjeler. Utmerkelsen gis til personer med et stort hjerte for DNT Oslo og Omegn, og som har gjort en ekstra stor innsats i året som har gått. Her er det snakk om frivillig arbeid som turledelse, merking av løyper, vedhogst, hyttevakter, rydding, maling/beising, arrangere frivilligkafe, delta på arrangementer og alt annet som skjer i den mangfoldige foreningen vår.  Vi vet at det finnes mange flotte og verdige frivillige som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Hjelp oss å nominere gode kandidater!

Send oss ditt forslag med begrunnelse, gå til skjema.

Frist for innsending av forslag er 15. mars 2020.

​​​​​​​En jury bestående av ansatte i DNT Oslo og Omegn og representanter fra styrene i våre frivillige grupper vil få den vanskelige jobben med å velge ut 5 kandidater som vil motta prisen på Frivillighetsfesten våren 2020.

Vi hadde en plan om å få til utdeling av ildsjelpriser på Frivilligfesten på Breivoll Gård lørdag 9. november. Men grunnet litt for få forslag, har vi bestemt oss for å utsette utdelingen. Vi vet at det er mange som fortjener denne prisen! Og vi ønsker en god prosess slik at vi har nok tid til å finne fram til verdige kandidater. Nå har du mulighet helt fram til 15. mars 2020.

Ildsjelprisen ble opprettet i jubileumsåret 2018. Disse fikk prisen: Jan Ellingesen, Kristine Stordal, Ragnhild Gjerve og Mehdi Maghsoudi.
Ildsjelprisen ble opprettet i jubileumsåret 2018. Disse fikk prisen: Jan Ellingesen, Kristine Stordal, Ragnhild Gjerve og Mehdi Maghsoudi. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Skrevet av Kari Merete Horne 4. oktober 2019